Boj o nejlepší lehátko na pláži nabral pravý význam. Dvě ženy se kvůli místu v první řadě popraly, lidé okolo to natáčeli

Ve středomořských destinacích jsou během sezóny drobné dohady kvůli lehátkům na pláži nebo u bazénu v podstatě na denním pořádku. Pořádnou bitkou to ale skoro nikdy nekončí.

Lidé na lehátkách u moře i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

V létě se na přeplněných plážích dějí věci, nad kterými často zůstává rozum stát. Příkladem je incident, k němuž před několika dny došlo v jihoitalském letovisku Varcaturo poblíž Neapole. Příčinou zdánlivě banálního sporu mezi dvěma ženami byla lehátka na pláži. To, co ale možná začalo jako úsměvná historka, pokračovalo nelítostnou bitkou, která trvala půl hodiny. Zasahovat museli plavčíci i ostraha.

Ženy se popraly kvůli lehátkům na pláži

Teploty v Evropě lámou rekordy a horké dny přímo vybízejí turisty i místní obyvatele, aby našli příjemné osvěžení ve vlnách. V přímořských destinacích je letos o prázdninách doslova hlava na hlavě, což občas vyústí v nějaké drobné naschvály. Incident, který se odehrál v městečku Varcaturo, je ale nevídaný. Začal přitom docela nevinně.

Procházka po pláži se změnila v horor, se zdravotním následky bojovali týdny. Pozor, může se to stát i vám

Dvě ženy přišly na pláž a plánovaly, že budou relaxovat hned v první řadě v těsné blízkosti u moře. Tam ale nebylo volno. Dožadovaly se tedy toho, aby jim plavčíci umístili lehátka před lidi, kteří tam už několik hodin odpočívali. Personál to odmítl a vzápětí zničehonic propukla rvačka, informuje server DailyMail. Do sebe se zuřivě pustila jedna z nově příchozích žen a rekreantka, která tam odpočívala už dříve.

Do rvačky se nakonec zapojilo 12 lidí

Účastnice bitky se tahaly za vlasy, strkaly do sebe, vzduchem létaly pěsti i ostrá slova. Do rvačky se ale nakonec dostali i plavčíci, ochranka a návštěvníci, kteří se snažili zápasící ženy od sebe odtrhnout. V jednu chvíli to bylo celkem asi dvanáct osob. „Trvalo více než půl hodiny, než se obnovil klid. Dokonce i ti, kteří se je pokusili oddělit, to schytali,“ cituje svědka bitky deník IlMattino.

Šokovaní návštěvníci pláže incident natočili na mobily a záběry zveřejnili. Video sdílel na síti X také italský poslanec Francesco Emilio Borrelli, který požaduje, aby agresivní účastnice konfliktu byly potrestány. Boj mezi ženami za bílého dne před rodinami a dětmi. Kvůli čemu? Kvůli lehátku u moře. To je za hranicí veškeré představivosti. Ti, kdo si myslí, že si mohou dělat, co chtějí, a šíří paniku na pláži, nemohou zůstat nepotrestáni,“ řekl politik televiznímu kanálu TGLA7.

Co si myslíte o tahanicích o lehátka na plážích a u bazénů?

Diskuze Vstoupit do diskuze
83 lidí právě čte
Zobrazit další články