Sestra zesnulé zpěvačky Victorie (†40) promluvila: Poslala jí do nebe vzkaz, ze kterého naskakuje husí kůže

Šokující incident, při kterém zpěvačka přišla o život, vyšetřuje policie. Existuje prý scénář, podle kterého ji manžel během hádky nezastřelil úmyslně, ale nešťastnou náhodou.

žena pláče i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Česká hudební scéna i blízcí zpěvačky Victorie Velvet Blythové (†40) se stále nemohou vzpamatovat ze strašlivé tragédie, při které umělkyně přišla o život. V jejich domě v turecké Ankaře ji totiž měl žárlivý manžel během hádky zastřelit a poté spáchal sebevraždu. Podle tureckého serveru Hurriyet byly během červnového incidentu doma i jejich tři děti a právě čtrnáctiletý syn měl přivolat pomoc. Případ vyšetřuje policie.

Sestra slíbila, že se postará o děti zesnulé

Rodina zpěvačky, která se narodila v roce 1984 v Kapském Městě v Jihoafrické republice českému otci a namibijské matce, nečekanou ztrátou velmi trpí. „Moje krásná sestro. Chybí nám tvá přítomnost! Byla jsi tolik milovaná, navždy si tě budeme pamatovat jako anděla, kterým jsi byla! Žiješ v našich srdcích, cítím tvou přítomnost. Postarám se, postaráme se o tvoje děti. Miluji tě, můj Kacafírku,“ vzkázala podle Blesku sestra zesnulé Alexandra do nebe.

Ruce drží hořící svíčku

Kolem úmrtí české zpěvačky Victorie vyvstala spousta otázek. Podle rodinného přítele šlo o nešťastnou náhodu

Smrt zpěvačky přišla nečekaně. Zdálo se, že manželství s podnikatelem skotského původu Davidem Thomasem Blythem (†53) je bez mráčků. V turecké metropoli se pár usadil v roce 2019. Předtím vztah nějakou dobu fungoval na dálku, protože Victoria s dětmi zůstávala v Praze. „Děti rostou a svého otce potřebují. Kvůli nim tak musíme zvážit všechny možnosti, včetně přestěhování do Ankary,“ řekla tehdy webu TN.cz.

Není zcela jasné, co se v osudný den stalo

Rychlostí blesku ale 11. června obletěla svět děsivá zpráva, že Victoria byla doma zastřelena při hádce s manželem v luxusním tureckém komplexu Vera İncek Villaları. Navíc se v domě nacházely i jejich tři děti David (14), Annabelle (10) a Zachary (4). Dramatickému incidentu měla předcházet hádka kvůli Victoriiným textovým zprávám v mobilu. Podle některých zdrojů zpěvačka chtěla manžela opustit, protože jí byl nevěrný.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený SHOWTIME (@showtime_cnnprima)

Závěry vyšetřování děsivé kauzy nejsou zatím k dispozici. Podle webu Extra však vyjma verze, že zpěvačku zastřelil manžel úmyslně, existuje ještě další scénář toho, co se v osudný den odehrálo a vyústilo v tragický konec. Victoria prý mohla muži sdělit, že ho chce opustit, a on začal vyhrožovat, že se zabije. Došel si pro zbraň, a když s ní manipuloval, omylem zastřelil svou manželku a následně obrátil hlaveň proti sobě.

Co si myslíte o tragické smrti zpěvačky?

Diskuze Vstoupit do diskuze
109 lidí právě čte
Zobrazit další články