Jiřina Bohdalová zkritizovala KVIFF: „Dřív to bylo o něčem jiném,“ vzpomíná

Oblíbená česká herečka se vyjádřila k letošnímu karlovarskému festivalu. Ročníky konané v minulosti byla podle ní úplně o něčem jiném.

Herečka Jiřina Bohdalová v klobouku i Zdroj fotografie: Nextfoto
                   

Nedávno konaný Karlovy Vary International Film Festival (KVIFF) byl propírán snad ve všech možných médiích světa. Jedná se o velkolepou událost, které se účastní nejuznávanější čeští i světoví umělci. Mezi přítomnými byla i herečka Jiřina Bohdalová, která si neodpustila kritiku celého festivalu. Při vzpomínce na dávné ročníky totiž vyzdvihla to, co bylo na celé události nejlepší.

Herečka zavzpomínala na minulé ročníky

KVIFF je dlouho připravovanou a prestižní událostí. Jeho prezidentem je slavný český herec Jiří Bartoška. Největším lákadlem pro účastníky letošního ročníku nebyli jen oblíbení čeští herci a umělci, ale především zahraniční návštěva v podobně Geoffreyho Rushe, který ztvárnil jednu z hlavních postav ve filmové sérii Piráti z Karibiku a představitele Aragorna Vigga Mortensena.

Po červeném koberci se prošlo mnoho celebrit, mezi nimiž byla i třiadevadesátiletá Jiřina Bohdalová. Ta se poté k celé události vyjádřila, přičemž nešetřila kritikou. Zavzpomínala totiž na dřívější ročníky, které byly podle ní o úplně něčem jiném. „Co si pamatuju, bylo tady daleko víc herců. My jsme se přes celý rok neviděli. Každý hrál v nějakém divadle, ale když byl festival, tak se tu sjelo tolik herců, že jsme se tu vítali. Jeden herec přes druhého,“ cituje její vyjádření web eXtra.

Bohdalová to pořádně rozjela

Přestože byly podle Bohdalové dávno minulé ročníky lepší, ten letošní si rozhodně užila. Ukázala svou neuvěřitelnou energii, a i přes svůj vysoký věk a velmi nabitý program si na mejdanu, jehož součástí byl dle webu Super i koncert Bryana Adamse, zatančila s neznámým mládencem. A že to herečka umí pořádně rozjet. Kdejaký mladík by jí mohl její elán závidět.

Jiřina Bohdalová iZdroj fotografie: Nextfoto

Bohdalová při vzpomínce na již proběhlé karlovarské festivaly zmínila i Karla Gotta, kterého s ní chtěla dát dohromady jeho maminka. Nevadilo jí ani, že měla v té době herečka již osmiletou dceru Simonku, ze které se stala slavná a oblíbená herečka. Její vyjádření o kritickém stavu maminky jsme na Dámském Deníku již zveřejňovali. I přes prodělané zdravotní obtíže je ale Bohdalová stále plná energie.

Jaký máte na KVIFF názor?

Diskuze Vstoupit do diskuze
52 lidí právě čte
Zobrazit další články