Viděla staříka se slzami v očích házet balík s dárkem a dopisem do koše. Když ho přečetla, okamžitě začala pátrat po jeho rodině

Když žena zjistila, co se nachází v balíčku, který do odpadků vyhodil plačící starý muž, rozhodla se jej doručit do rukou právoplatného majitele.

letiště i Zdroj fotografie: iStock
                   

Díky lidem, kterým není lhostejný život cizího člověka, je svět krásný a existuje naděje, že dobro bude stále vítězit nad zlem. Mezi takto dobrosrdečné jedince patří i žena, která na letišti spatřila starého uplakaného muže, jenž byl nucen do odpadků vyhodit něco pro něj velmi cenného. Když balíček z koše vylovila a zjistila, o co se jedná, rozhodla se jej doručit právoplatnému majiteli.

Vylovila z koše vyhozený balíček

Žena jménem Amarri si při pobytu na letišti všimla zvláštní situace. Sledovala starší manželský pár, který se o něčem dohadoval se zaměstnanci letiště. Na první pohled bylo jasné, že nechápou, proč si na palubu letadla nemohou vzít dárkově zabalený balíček, což se jim letištní personál snažil vysvětlit. Když si uvědomili, že svůj boj prohráli, stařík došel k nejbližšímu odpadkovému koši a balík do něj s pláčem vyhodil, uvádí i web Fox13News.

Amarri to, co viděla, zaskočilo a jakýmsi způsobem dojalo, a tak se zvedla a šla se podívat, co muž do odpadků vyhodil. Jednalo se o dárek i s přiloženým dopisem. Bez váhání balíček rozbalila. Jakmile zjistila, co je uvnitř, rozhodla se jeho obsah za každou cenu doručit právoplatnému majiteli, a tak započalo její pátrání. V balíčku se nacházelo skleněné sněžítko s fotografií malé holčičky a jejího pejska, přičemž z druhé strany byl druhý snímek zachycující právě onen postarší pár. Žena tedy krásný dárek vyfotila a fotky zveřejnila na Facebooku. Doufala, že tak majitele vypátrá.

Díky internetu se jí podařilo majitele vypátrat

Tato pátrací akce nabrala nečekané obrátky. Příspěvek během chvíle sdílelo na desítky tisíc internetových uživatelů, díky čemuž se jí ozvala žena, která přijala speciální objednávku na výrobu daného sněžítka. Předala tedy Amarri kontakt na rodinu, pro kterou výrobek zhotovila. Když je Amarri kontaktovala, nemohli tomu uvěřit. Domluvili se na předání, které doprovázely slzy dojetí.

On April 20th, Amarri Hernandez posted the following on her Facebook page:

„When i was at St. Petersburg FL airport…

Zveřejnil(a) Love What Matters dne Čtvrtek 28. dubna 2016

Jak se žena dozvěděla, adoptivní prarodiče nechali sněžítko vytvořit pro svou vnučku, za kterou cestovali. Chtěli jí tedy přivézt speciální překvapení. Převoz jim však nebyl umožněn, a tak byl dědeček nucen vyhodit sněžítko do odpadků. Ovšem díky všímavé a dobrosrdečné Amarri se dárek dostal do těch správných rukou. Původnímu majiteli byl také navrácen trezor, který manželé našli na své zahradě. Důvod, proč tak učinili, jsme na DámskémDeníku již prozradili.

Diskuze Vstoupit do diskuze
102 lidí právě čte
Zobrazit další články