Matky spustily na Hanychovou vlnu kritiky: Na internet vystavila nevhodnou fotku s dcerou Miou

Agáta Hanychová opět pobouřila veřejnost fotografií, kterou zveřejnila na sociálních sítích. Je na ní zachycena její dcera Mia.

Influencerka Agáta Hanychová i Zdroj fotografie: Nextfoto
                   

Kontroverzní Agáta Hanychová opět vyvolala svým příspěvkem na sociálních sítích bouřlivou diskuzi. Ostatní matky totiž popudila fotografie její dcery Miy, kterou známá modelka zveřejnila. Přestože ji mnoho z nich zkritizovalo, někteří internetoví uživatelé se jí zastali. Rozhodně to teď ale Hanychová nemá lehké, má za sebou totiž hned dva soudy, které nedopadly úplně dle jejích představ.

Rozhodnutí soudu jí radost neudělalo

Médii propíraná modelka a influencerka Agáta Hanychová stanula před soudem proti svému exmanželovi Jakubu Prachařovi, otci své dcerky Miy. Krátce poté ji čekalo další soudní stání, tentokrát s Jaromírem Soukupem, tátou její nejmladší dcery Rozárky. V prvním případě se oba účastníci dohodli, Hanychová ale dostala zákaz zveřejňovat fotografie jejich společné dcery na sociálních sítích.

Soud se Soukupem ale nedopadl pro Agátu dobře. Dle webu Super totiž Jaromír dosáhl střídavé péče a jako v případě Miy nesmí Hanychová dceru Rozárku předvádět na sociálních sítích. Již zveřejněné fotografie je nucena do 30 dnů smazat. Zároveň s ní nesmí vycestovat do zahraničí na dobu delší než 15 dní a rizikové země vůbec nepřipadají v úvahu. Alimenty ve výši 25 000 Kč rozdělí mezi dceru a Agátu.

Fotka vyvolala bouřlivou diskuzi

Když tedy Hanychová na svém instagramovém profilu zveřejnila fotografii Miy, která se loučila se školkou, zakryla její obličej srdíčkem. Tváře ostatních dětí ale zůstaly viditelné, což pobouřilo mnoho internetových uživatelů, převážně matek. „Ptám se jako rodič. Proč nezakrýváte obličeje i ostatních dětí? Nebo máte povolení od rodičů jejich fotky zveřejňovat?“ komentovala příspěvek jedna z modelčiných sledujících. Na to jí jiná odpověděla, že rodiče podepisují ve školce souhlas kvůli GDPR.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

„Být tatínek Miy, tak si připadám jako blbec. Kdyby ta holčička byla vidět, rozhodně by to bylo mnohem hezčí,“ zveřejňuje komentář zastávající se Agáty web AhaOnline.

Hanychová tedy na sebe opět upozornila, jako v případě rozhovoru, v němž uvedla pravdu o manželství s Prachařem, který jsme na DámskémDeníku již zveřejňovali. Kdo ví, čím překvapí příště.

Co si o zveřejňování fotografií dětí myslíte vy?

Diskuze Vstoupit do diskuze
112 lidí právě čte
Zobrazit další články