Šéf udělal krásné gesto pro svého zaměstnance, který odcházel do důchodu

Nečekané gesto, které udělal šéf pro svého zaměstnance, jenž si nemohl dovolit odejít do důchodu, všechny naprosto šokovalo.

starý muž v důchodu i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Vztahy na pracovišti mohou být někdy velmi napjaté a komplikované. Proto každý, kdo má skvělý kolektiv a kolegy, na které se může spolehnout, by si měl svého zaměstnání vážit. A pokud si daný člověk nemůže stěžovat ani na svého šéfa, tak si rozhodně může blahopřát. Kdo ví, třeba se jeho nadřízený zachová přesně tak jako muž, který pro svého podřízeného udělal něco úžasného.

Odchod do důchodu si nemohl dovolit

Když se Albert Brigas, tehdy devětašedesátiletý válečný veterán, zmínil šéfovi o svých plánech týkajících se odchodu do důchodu, rozhodně nečekal, jak velkoryse se jeho nadřízený zachová. Brigas, který dle webu TheWeek pracoval v jedné firmě od roku 2006 jako mechanik, by rád odešel do předčasné penze, ale kvůli zbývající nesplacené hypotéce si to nemohl dovolit. A tak se jeho šéf rozhodl pro naprosto nečekanou věc.

Jelikož byl podle něj Brigas extrémně pracovitý a ochotný člověk, na kterého se mohl každý vždy spolehnout, uvědomil si, že si zaslouží odejít na odpočinek. Vždy totiž udělal, co bylo třeba. Chodil do práce i nemocný a nikdy nepřišel pozdě. Byl to zkrátka naprosto dokonalý zaměstnanec. A tak šéf svému podřízenému oznámil, že doplatí zbývající částku hypotéky, která dle webu People činila 5000 dolarů, tedy v přepočtu více než 100 000 Kč. Poté může pracovitý muž v klidu odejít do předčasného důchodu.

Šéf mu splnil sen

Albert Brigas byl svému šéfovi opravdu velmi vděčný. Díky němu si tak nyní může užívat zaslouženého odpočinku po boku své manželky v domě, který už nyní zcela patří jim. A trávit čas se svými vnoučaty, což je pro něj velké štěstí a hlavně odměna za mnoho odpracovaných let. Odchodem do penze ale rozhodně nepřerušil vztahy se svými bývalými kolegy. Jelikož bydlí jen kousek od podniku, kde pracoval, často za nimi dochází na kus řeči.

děda s vnukem iZdroj fotografie: Depositphotos

Muž doufá, že gesto jeho nadřízeného inspiruje i ostatní, aby tak plnili sny svým oddaným a pracovitým zaměstnancům. Bohužel ne každý vedoucí či majitel firmy se chová férově a slušně. Na DámskémDeníku jsme již dříve psali o naštvaném šéfovi, který svého podřízeného za nesplnění úkolu zamknul v kanceláři, čímž si zadělal na velké problémy.

Co říkáte na šéfovo gesto?

Diskuze Vstoupit do diskuze
73 lidí právě čte
Zobrazit další články