Jaromír Soukup přiznal, jak doopravdy probíhal rozchod s Hanychovou, a rozhodně nešetřil nadávkami

Rozhořčený Soukup nepřímo prozradil, jak ve skutečnosti probíhal jeho rozchod s Hanychovou. Hráli v tom roli sociální sítě.

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup i Zdroj fotografie: Nextfoto
                   

Vztahy známé modelky a influencerky Agáty Hanychové by jistě vydaly na několikadílný román. Přestože svůj nedávný rozchod s Jaromírem Soukupem již jistě hodila za hlavu, on na danou situaci pohlíží zcela jinak. Pravděpodobně se s tím ještě nesmířil, jelikož nedávno veřejnosti nepřímo sdělil, jak se to ve skutečnosti celé stalo. A rozhodně nešetřil nadávkami a své emoce neudržel na uzdě.

Soukup se s kopačkami ještě nesmířil

Politický aktivista, podnikatel a moderátor Jaromír Soukup byl známý již dříve, ovšem do povědomí veřejnosti vešel především kvůli vztahu s modelkou Agátou Hanychovou, která je proslulá střídáním partnerů. Ta mu porodila dceru Rozárku, ovšem jejich idylicky vyhlížející vztah po několika měsících skončil, a to docela velkým fiaskem. Zatímco modelka nelenila a rychle si za Soukupa našla náhradu, on se pravděpodobně z rozchodu ještě nevzpamatoval.

Potvrdil to nedávným vyjádřením, které zveřejnil na svém instagramovém profilu. Rozhořčeně tam mluvil o vztazích a rozchodech, přičemž zmínil i ukončení manželství Andreje Babiše a jeho ženy Moniky. To ale nebylo vše. Dále pokračoval o tom, že někteří lidé se o rozchodu dozvědí prostřednictvím sociálních sítí, přičemž pravděpodobně myslel přímo sebe.

O rozchodu se pravděpodobně dozvěděl na internetu

Nepřímo tak odhalil skutečnost, že se o ukončení vztahu s Agátou dozvěděl na Instagramu, když si o tom přečetl právě na profilu své bývalé partnerky. Dále nechal průchod svým emocím a dokonce použil i několik nadávek, které nejspíše směřoval na matku své dcerky Rozárky. ,,Lásko, děkuju ti za hodiny, který s tebou jsem, a dny a miluju tě. Tyhlety věci samozřejmě jako d*bil hlásí přes Instagram. Normální chlap to svý vyvolený šeptá do ouška,“ cituje jeho slova web Extra.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Podobnost mezi rozchodem Soukupa a Hanychové a jeho samotným vyjádřením je obrovská, a tak je více než pravděpodobné, že nadávky patřily právě jeho bývalé partnerce. A tak jejich zamilovanost rychle opadla, stejně jako společná dovolená, o níž jsme na DámskémDeníku psali dříve. Kdo ví, s čím jeden z nich přijde, a překvapí tak veřejnost.

Co si o jeho slovech myslíte?

Diskuze Vstoupit do diskuze
50 lidí právě čte
Zobrazit další články