Petr Rezek musel akutně podstoupit operaci srdce. Legendární zpěvák má údajně problémy už dlouhé roky

Pětihodinový zákrok, při němž lékaři operovali oblíbenému zpěvákovi srdce, naštěstí dopadl dobře.

Petr Rezek i Zdroj fotografie: Nexfoto
                   

Nemoci nechodí po horách, ale po lidech. A jedna velmi závažná sedla i na známého a oblíbeného zpěváka, který kvůli zdravotním komplikacím skončil v nemocnici a musel okamžitě podstoupit nečekanou operaci srdce. Své fanoušky tak umělec nepotěšil, jelikož musel zrušit své plánované koncerty. Přestože se nyní cítí dobře, rozhodně ještě nemá vyhráno.

Petr Rezek si zažil mnoho těžkých okamžiků

Jednaosmdesátiletý zpěvák Petr Rezek neměl rozhodně lehký život. Málokdo totiž ví, že neměl příliš velké štěstí na osudové lásky. První manželka mu utekla i se synem do Itálie, kde se okamžitě vdala a zpěvákova syna adoptoval její nový manžel. Přestože doufal, že jej jeho synek bude chtít někdy vidět, nestalo se tak. Nechce s ním mít nic společného.

Druhá manželka mu taky utekla, tentokrát ale svému muži nechala na krku dospívající dvojčata. Kluci byli zrovna v pubertě, a tak to Petr Rezek neměl jednoduché. Vše ale zvládl na jedničku a z jeho synů jsou nyní úspěšní muži. Jeden z nich je skvělý neurolog, druhý se vydal jiným směrem a stal se z něj skvělý ekonom, což uvádí i web Super. Zpěvák může být na své potomky pyšný.

Nečekaně musel podstoupit operaci srdce

Rezkovo zdraví nikdy nebylo špatné, ovšem od prodělaného těžkého covidu, který jej zasáhl před třemi lety, se zpěvákovi hůře dýchalo, často se zadýchával. A pravděpodobně tato nemoc měla za následek jeho nenadálé zdravotní komplikace, kvůli kterým musel nečekaně podstoupit pětihodinovou operaci srdce.

Web Extra blíže popisuje, že mu lékaři opravili jednu chlopeň, druhou má nyní umělou, přičemž mu byl voperován kardiostimulátor. Po desetidenní hospitalizaci je však nyní Rezek již v domácí péči, ovšem kvůli operaci musel zrušit letní koncerty, přišel totiž o hlas.

Rezek a Zagorová iZdroj fotografie: Nexfoto

Petr Rezek, dlouholetý a výborný kamarád zesnulé zpěvačky Hanky Zagorové, na niž s láskou vzpomínají její kolegové, jejichž vzkazy jsme na DámskémDeníku zveřejňovali, se po prodělané operaci cítí skvěle. Má naordinovanou chůzi, což se snaží dodržovat. Zároveň doufá, že se mu brzy vrátí hlas, jak mu lékaři slibovali, aby tak mohl opět začít zpívat a koncertovat.

Jakou píseň od Petra Rezka máte nejraději?

Diskuze Vstoupit do diskuze
82 lidí právě čte
Zobrazit další články