Když se konečně vyléčila z rakoviny, udeřila podruhé. Příběh téhle hrdinky vhání slzy do očí

S rakovinou se musela již jednou poprat. Teď se setkávají podruhé. Diagnózu bere statečně a hodlá bojovat až do konce.

Onkogenní pacientka i Zdroj fotografie: iStock
                   

Poprvé onemocnění překonala. Podruhé je připravena se do boje pustit s ještě větším odhodláním a silou. Žena jménem Regina zasvětila celý svůj život gymnastice. Pohyb se stal jejím velkým koníčkem. To se teď změnilo. Gymnastice bude muset dát aspoň na čas stopku. Nastupuje do nemocnice, kde začíná již její druhý boj s agresivním nádorovým onemocněním.

Čtyřnohá kamarádka

Regina Makedou sdílí svůj příběh na instagramovém profilu, kde ji sleduje přes šedesát tisíc dalších uživatelů. V jednom z příspěvků popsala své pocity. Zákeřnou nemoc chce opět porazit. Cítí se silná a stoprocentně připravená na boj o svůj vlastní život. Přiznala, že jí však dělá starosti jedna věc. A to rozloučení s jejím čtyřnohou kamarádkou. Psychika hraje v celé záležitosti také nezastupitelnou roli.

Proto je pro Reginu tak těžké se rozloučit se svým pejskem. S sebou do nemocnice si jej pochopitelně vzít nemůže. Chvíle před plánovaným odloučením byly velmi emotivní. Zvířata, zvlášť pokud jsou napojena na své páníčky, vycítí každou negativní emoci. Regina cítila ze své fenky Glory, jak je neklidná. Nedoufá v nic jiného než v to, že jejich pouto zůstane i nadále tak silné a bude si ji moci opět pohladit.

Poděkování dárcům a rodině

Glora je velká ochranitelka. Své páníčky miluje natolik, že vždy netrpělivě čeká u dveří, aby je mohla pořádně přivítat a dám jim najevo svou lásku. Nešťastné období bude muset strávit sama s manželem Reginy. I od něj se jí dostává spoustu lásky a Regina ví, že bude fenka v dobrých rukou. Dále se Regina svěřila, že se netěší na napichování žíly. Na jejím těle již není místo, kde by neměla zavedenou jehlu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Regina Makedou (@regina_makedou)

Tato lékařská procedura je pro ni opravdu nepříjemná. Od jiných pacientů se tato silná žena skoro neliší. Možná je trochu slabší vzhledem k již jedné vyhrané bitvě s touto nemocí. Na závěr svého příspěvku poděkovala všem dárcům a podporovatelům. Doufá v to, že všechno dobře dopadne. Posílá domů sílu svému manželovi a fence Glory. Nezbývá než doufat, že Regina vyhraje svůj boj i podruhé.

Co byste vzkázali této statečné bojovnici?

Diskuze Vstoupit do diskuze
69 lidí právě čte
Autor článku

Klára Stružová

Zobrazit další články