Soukup s Hanychovou mají první neshody ohledně společné dcery. Agáta by z ní chtěla právničku, podle něj je to směšné

Od narození jejich potomka uplynulo teprve několik týdnů a jeden z nejsledovanějších párů českého showbyznysu se už začal handrkovat, čím dítě bude, až vyroste.

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup i Zdroj fotografie: Nextfoto
                   

Přestože vztah modelky Agáty Hanychové (38) a mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (54) se zdá být zalitý sluncem, první mráčky se na nebi už objevily. Dohadují se totiž o budoucnosti nedávno narozené dcery Rozárky. Přestože uplyne ještě spousta let, než dospěje a bude muset řešit svou profesní kariéru, její matka si už plánuje, kterým směrem by se měla vydat. To se ale moc nezamlouvá otci miminka. Takové plány mu přijdou směšné.

Rozhodnout by se měla sama Rozárka

Spousta rodičů pomýšlí na to, jak by budoucnost jejich dítěte měla vypadat. Často do potomka vkládají nemalá očekávání, naděje a ambice, které sami nedokázali uskutečnit. Sní o tom, že ratolest bude profesionálním sportovcem, geniálním vědcem, úspěšným právníkem nebo bohatým podnikatelem. Zatímco modelka a influencerka nijak neskrývá, že má představu o tom, kam kariéru Rozárky nasměrovat, šéf barrandovské televize o tom nechce ani slyšet.

Pragmatický Soukup nerad staví vzdušné zámky. Vysněné povolání pro svoji malou dceru nemá. „Ne, já tyto věci úplně zásadně neplánuji. Ne, ne, ne. To přinese život. Ono plánovat je dobrý, ale ne zas moc. U právě narozeného dítěte plánovat, čím se jednou bude živit nebo co bude studovat, to bych tedy nechal na rodičích, ale hlavně na ní samotné. A ona to teď ještě neřekne,“ cituje racionální postoj Soukupa iDnes.

Takové plány jsou podle otce směšné

Mediální magnát býval velkým morousem. Když začal s extrovertní modelkou randit, škarohlídové jejich vztahu nedávali šanci. Po boku Hanychové, a zejména po narození jejich dcery ale podnikatel dost zjihnul. Možná proto, že se s ním emotivní influencerka příliš nepáře. Jeho přešlapování ohledně budoucnosti Rozárky totiž komentovala s typickým humorem. „Já myslela, že už jsi ji přihlásil na ta práva. To bych hrozně chtěla,“ řekla. „Na práva? Ne, ne, ne. Tyhle plány mně přijdou hrozně směšné,“ durdil se Soukup.

Agáta Hanychová s Jaromírem Soukupem iZdroj fotografie: Nextfoto

Modelka ani šéf mediálního impéria nejsou v rodičovství žádnými nováčky. Oba mají dvě děti z předchozích vztahů. Hanychová je matkou jedenáctiletého syna Kryšpína, kterého má s hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou, a pětileté dcery Mii, jejímž otcem je herec Jakub Prachař. Soukup má dvě již dospělé děti. Přestože se po porodu objevily spekulace, že se chystá svatba, pár to zatím nepotvrdil. Hanychová se nechala slyšet, že by si Soukupa vzala, ale až po čtvrtém dítěti.

Co si myslíte o plánování budoucnosti miminka?

Zdroj: iDnes, VIPShow
Diskuze Vstoupit do diskuze
87 lidí právě čte
Zobrazit další články