Nařídila svému příteli, aby se zbavil psa. Jeho inzerát ale začínal: „Má dlouhé vlasy, vyžaduje více péče, zejména o nehty.“

Když se po čtyřleté známosti rozhodli pro společné bydlení, byl to pro muže jeden z nejšťastnějších dní. Netušil ale, že se dlouho radovat nebude. Nastaly totiž komplikace.

i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Domácí mazlíčci mívají většinou výsadní práva, ať žijí ve velké rodině, nebo jen se svým pánem. Problém může nastat, když se změní poměry a vztah člověka s roztomilým chlupáčem naruší příchod někoho dalšího. Většina psů a koček má totiž ráda stabilní prostředí a řád, na který jsou zvyklí. Jenže lidé to cítí stejně a neradi mění zaběhlou rutinu nebo přátele. Někdy však přijde chvíle, kdy to udělat prostě musejí.

Pár začne společně bydlet

Když Ivan Svoboda uviděl Moniku, zamiloval se do ní na první pohled. Byla prostě okouzlující, oplývala krásou, inteligencí i sebevědomím. Přesně takovou ženu dlouho hledal a konečně se na něho usmálo štěstí. Oslovil ji a začali spolu chodit. Po 4 letech vztahu se rozhodli, že přišel čas na další krok. Sestěhují se a budou spolu žít. Ivan měl větší byt, takže volba místa byla jasná.

Pro oba začaly perné stěhovací přípravy. Ivan uvolnil prostor ve skříních, aby si Monika měla kam dát své věci. Z gauče jej u toho se zájmem pozorovala jeho věrná fenka Adinka. Den, kdy začne se svou vyvolenou společně žít, nadešel. Jenže pak se stalo něco nečekaného. Pár šel na romantickou večeři, smál se jako vždycky, povídal si o společném životě. Jako blesk z čistého nebe však Monika najednou udeřila.

Přítelkyně neměla ráda pejska

Od své přítelkyně dostal Ivan ultimátum – buď ona, nebo Adinka. Byl zaskočený a zmatený. Monika nikdy dříve neřekla, že pro ni pes představuje nějaký problém. Nyní zvíře údajně nemá ráda a chce po muži, aby se svého čtyřnohého kamaráda okamžitě zbavil. Ivan si připadal zahnaný do kouta, argumentoval poslušností psa, ale žena nekompromisně trvala na svém. Nespal kvůli tomu celou noc a druhý den tedy podal inzerát.

iZdroj fotografie: Depositphotos

Věděl, že na ženino ultimátum musí reagovat. Byl naštvaný, ale rozhodl se Monice vyhovět. Podal tedy inzerát s touto úvodní pasáží. „Přítelkyně nemá ráda moji fenku, takže jí musím najít nový domov. Je čistokrevná a ráda hraje různé hry. Dám ji zdarma do dobrých rukou.“ Vůbec se mu nelíbilo sobectví jeho přítelkyně a ani to, jak problém s pejskem vyhrotila, proto dal jednoznačně přednost své milované Adince.

Chceme, aby šla do jiného domova

V inzerátu totiž nabízel Moniku. „Má dlouhé vlasy, vyžaduje více péče, zejména o nehty. Jí jen to nejlepší a nejdražší jídlo. Nekouše, ale dokáže způsobit potíže. Pokud má někdo zájem o mou 30letou, sobeckou a zlou holku, přijďte si pro ni. S fenkou chceme, aby šla do jiného domova,“ pokračoval text Ivanova inzerátu. Několik dní po jeho zveřejnění se Monika přestěhovala ke svým rodičům. Ivan s Adinkou si hledají novou paničku.

Co říkáte na to, jak se muž popral s ultimátem?

Diskuze Vstoupit do diskuze
98 lidí právě čte
Zobrazit další články