Žena se brutálně pomstila svému nevěrnému partnerovi. Kdyby ji zažaloval, vězení by se nevyhnula

Žena natočila na video, jak se pomstila svému nevěrnému partnerovi. Za její čin jí však nyní hrozí pokuta a v horším případě i vězení.

i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Zhrzená žena přistihla svého partnera při nevěře a rozhodla se, že mu dá za vyučenou trochu nestandardním způsobem. Vloupala se k němu domů a na zeď mu kladivem vyrazila písmena FU, což je slangová zkratka anglického Fuck You. Ke zkratce posílající dotyčného do patřičných míst ještě sprejem připsala srdíčko a podpis tvá bývalá. Pomstu natočila na video a na TikToku hitem. Během 18 hodin mělo 10 milionů zhlédnutí. Žena ale může skončit ve vězení.

Video vidělo za několik hodin 10 milionů lidí

Když Ashley Van Pevenageová z amerického Washingtonu DC video, jak se mstí expříteli, zveřejnila, okamžitě to strhlo vlnu desetitisíců komentářů. Někteří lidé ji povzbudili, jiní kritizovali. Diskutující ale ženu upozornili na to, že nejspíš porušila zákon, když se vloupala na cizí pozemek a ničila něčí majetek. Současně jí napsali, že video by její bývalý mohl použít u soudu jako důkaz.

Nahrávka na sociální síti už není k dispozici. Ashley ji zřejmě stáhla. Není jasné, zda se dostala na pozemek nezákonně, nebo zda v domě před rozchodem bydlela s přítelem. Pokud by však vnikla na cizí pozemek nelegálně, mohla by být obviněná z přestupku. Za ten ve Spojených státech hrozí až 90 dnů ve vězení nebo pokuta 1 000 dolarů, což je přes 23 tisíc korun.  

Poškození majetku není jen přestupek

To ale není všechno. Ashley současně poškodila dům. A úmyslné poškození majetku ve státě Washington je závažnější a posuzuje se jako trestný čin, nikoli pouze přestupek. Trest pak závisí na výši způsobené škody. Pokud je nižší než 750 dolarů, tedy asi 17 tisíc korun, trestá se až rokem vězení a pokutou v přepočtu asi 115 500 korun.

iZdroj fotografie: Pexels

Pokud by se prokázalo, že škoda na poničené zdi je vyšší, hrozila by ženě ještě tvrdší sankce. Za škodu do 5 000 dolarů, tedy 115 500 korun podle tamních zákonů může pachatel vyfasovat až 5 let vězení a pokutu v přepočtu téměř čtvrt milionu korun. Jak nevěrný přítel na pomstu Ashley reagoval a zda podnikl nějaké právní kroky, není jasné.

Jakou formu pomsty pro nevěrného partnera byste zvolili vy?

@kowboykaleb812 #stitch with @ashley.vanpevenage so considerate! #foryoupage #fyp #foryou #helpful #goodjob #stupid #women #awesome ♬ Before He Cheats – Carrie Underwood

Zdroj: TheSun

Diskuze Vstoupit do diskuze
102 lidí právě čte
Zobrazit další články