Léto se kvapem blíží, tak proč si nepostavit vlastními silami na zahradě bazén

Mít na zahradě vlastní bazén, to je sen mnoha lidí. Realita nemusí být tak finančně náročná, jak si dnes mnoho lidí myslí. Zajistit si vlastní koupání během léta je jednodušší, než si myslíte.

i Zdroj fotografie: Pixabay.com
                   

V létě je u nás čím dál tepleji. Ani koronavirová situace zatím nevypadá moc přínosně a kdo ví, jestli se letos vůbec o prázdninách dostaneme na koupaliště, nebo dokonce k moři? Zdá se, že nejjistější letos bude pořídit si bazén na zahradě. 

iZdroj fotografie: Pixabay.com
Bazén jako způsob osvěžení

Vlastní bazén by chtěl mít každý z nás. Každý, kdo má alespoň malou zahrádku. Ale jedná se o finančně velmi náročnou investici. Mnoho z nás v současné nepříznivé době řeší nedostatek finančních prostředků.

Patříte k těm, kteří by si chtěli pořídit vlastní bazén, ale současně se potýkáte s nedostatkem finančních prostředků? A co takhle, když Vám řeknu, že bazén se dá snadno vyrobit a nebude to vůbec drahé?

iZdroj fotografie: Pixabay.com
Osvěžit se v domácím bazénu je IN

Potřebovat budete jen:

  • dostatečné množství slámy
  • pevnou nepropustnou plachtu
  • hadici
  • a samozřejmě vodu na napuštění

Pokud dodržíte tento postup tvorby bazénu, můžete si v létě užít luxusní domácí koupaliště

V první řadě je samozřejmě důležité zvolit to správné místo pro Váš bazén. Ten by měl být ideálně dlouho na sluníčku a samozřejmě co nejvíce na rovině. Povrch je samozřejmě možné dorovnat ručně. Když si pozvete pár přátel, bude takový bazén stát raz dva. 

Pokud máte vybrané to správné místo, už jen stačí chopit se slámy a vytvořit obvod bazénu tak, aby Vám vyhovoval. Zaměřte se i na jeho výšku.

Až budete mít kostru bazénu hotovou, požádejte přátele, aby Vám pomohli natáhnout plachtu dovnitř bazénu, ať Vám neutíká voda. Teď už stačí jen pustit vodu a bazén naplnit. Oproti jiným bazénům získáte možnost opakovat se na dece přímo na měkké „zídce“ bazénu.

Teď už si můžete jen užívat

i

Nyní už nemusíte smutnit, že si neužijete léto, jak se patří. Stačí jen pozvat rodinu, nebo kamarády, připravit letní drinky a užívat si léto, jako byste byli na dovolené. Bazén je za chvíli hotoví, ušetříte spoustu peněž a můžete si jen užívat. Jakým způsobem strávíte léto u bazénu už je jen na Vás.

Diskuze Vstoupit do diskuze
94 lidí právě čte
Zobrazit další články