Rodiče naříkali nad svou zesnulou holčičkou, kterou jim vzala tsunami. Když se před nimi po 10 letech objevila, úžasem oněměli

Malá holčička přežila tsunami. Ztratila se ale rodičům, kteří po několika měsících pátrání ztratili naději. Stal se však zázrak a znova se s ní po 10 letech setkali.

i Zdroj fotografie: Unsplash
                   

Před dvanácti lety se přehnala přes část Indonésie a Thajska vlna tsunami. Později byla pojmenována jako asijská vlna tsunami. Při tomto incidentu přišlo o život přes 230 tisíc lidí. Jedna dívka však měla štěstí v neštěstí. Nějakou záhadou katastrofu přežila, ale byla moc malá, na to, aby si vzpomněla, na svůj život předtím.

Rodiče přišli nejen o děti, ale také o střechu nad hlavou

Předtím, než se stala tato katastrofa, se malá Raudhatul Jannah procházela po pobřeží se svým bratrem Arifem Pratamou Rangkutem. Vlna je oba v mžiku smetla. Holčička však měla to štěstí, že na rozdíl od svého bratříčka přežila. Byla ovšem moc zmatená a malá na to, aby si pamatovala na svůj život před katastrofou. Ujala se jí starší vdova, které dívenka dala smysl života. Péče o čtyřleté dítě sice byla výzva, ale ráda ji přijala.

iZdroj fotografie: Depositphotos

Po 10 letech se stal opravdový zázrak

Její strýc se procházel po ulicích, když si všiml dívenky, která se až nápadně podobala jeho neteři. Nedalo mu to a šel si s ní promluvit. Dívenka mu vyprávěla, jak se jí ujala hodná stará vdova po tom, co jí spláchla tsunami. Poté o tom, že si nepamatuje co se stalo předtím, jelikož jí v tu dobu byly pouze čtyři a byl to pro ni šok. Její strýc oněměl, otočil se a utíkal se svým zjištěním za jejími rodiči.

Šťastné shledání dlouho ztracené dcery s rodiči

Vše se vyjasnilo. Rodiče se po deseti letech shledali s Raudhatul Jannah a mohli po tak dlouhé době svoji teď už 14 letou dceru znova obejmout. Nevěřili, že by to mohlo být reálné, jelikož po několika měsících hledání svých dětí ztratili naději, že je ještě někdy spatří. Přišli tak sice natrvalo o syna, ale alespoň se po dlouhé době se svojí milovanou dcerkou zase shledali. Dívka teď žije zase u svých biologických rodičů a snaží se dohnat všechen ztracený čas, ale i tak chodí navštěvovat starou vdovu, která pro ni zůstává součástí rodiny.

Jak dlouho by jste se snažili najít své dítě, kdyby vám jej odneslo tsunami?

Zdroj: Daily Mail

Diskuze Vstoupit do diskuze
118 lidí právě čte
Zobrazit další články