V některých situacích si muži myslí, že pomáhají, ale přitom jsou spíše na obtíž. Ženy se svěřily se svými zkušenostmi

Někteří muži se pokouší o dobré skutky, i přestože jim dáma řekla ne. Takové chování je i obtěžující. Ženy se shodly na několika případech, kdy místo vděku byly spíše naštvané.

i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Každý se chová jinak a lidé jsou rádi, když mohou podat pomocnou ruku. V některých případech dochází k tomu, že i dobrý skutek je nakonec špatným. Někteří si totiž neuvědomují, že pokud mají velkou touhu někomu pomoci, musí pozorně poslouchat, co dotyčný potřebuje nebo jaké věci má rád. Občas se totiž stane to, že z velké touhy se zavděčit vzejde nakonec problém. Několik podobných zkušeností mají i ženy, které se rozhodly svěřit s tím, kdy jim chtěli muži ukázat jejich zájem, ale nakonec z toho byly spíše nešťastné.

Někteří muži nechápou nesouhlas

Pro některé ženy je otravné, když muži řeknou výslovné ne a oni přesto udělají opak. Některé z nich se s nimi dokonce už i musely pohádat, aby je přesvědčily o svém rozhodnutí. Podle některých to není ani romantické, ale spíše lhostejné chování ke druhému. Jejich chování není vůbec gentlemanské a každá dívka hned pozná, že daný muž ji vůbec nezná. Možná je to z toho důvodu, že si někteří myslí, že vědí, co je pro dívku nejlepší. Příběhy žen vám ukáží příklady špatného chování.

Pro jídlo se vydal na dlouhou cestu

Tato žena se svěřila se svým příběhem, který se odehrál nedávno. V lockdownu měla nejlepšího kamaráda, se kterým byla zaměstnaná ve stejné firmě. Jednoho dne mu řekla, že jí chybí jedna restaurace, která je již dlouho uzavřená. On se ihned nabídl, že až ji znovu otevřou, zajede tam a nakoupí jí jídlo.

iZdroj fotografie: Depositphotos

Odmítla jeho nabídku několikrát po sobě, a navíc mu připomněla, že má úzkosti z toho, když by měla jíst na veřejnosti. Zároveň má problémy s trávením a jídlo z fast foodu jí příliš neprospívá. Domnívala se, že její odmítnutí pochopil a konverzaci o tomto jídle ukončila. Když se tato restaurace znovu otevírala, přišel její kamarád na směnu o půl hodiny dříve, a ještě jí donesl jídlo z tohoto fast foodu. Nebyla to malá porce, vypadalo to na občerstvení pro 3 lidi.

iZdroj fotografie: Depositphotos

Podle všeho donutil svého otce, aby s ním na toto místo zajel. Celá cesta jim trvala téměř 2 hodiny a to jí přimělo k tomu, že nemůže odmítnout. O polední pauze ji neustále sledoval, zda už alespoň ochutnala. Nakonec se rozhodla, že si trochu dá, ale měla z toho akorát špatný pocit a zdravotní problémy. Všechny muže proto prosí, aby poslouchali, když žena říká ne.

Chtěl pomoci s motorkou

Další situace se stala jiné ženě, která miluje motorky. Jednoho dne se jí ale porouchala a nechtěla nastartovat. Ona se rozhodla, že ji odtáhne zpět domů, a přitom ji uviděl jeden muž. Ihned se k ní vydal s tím, že jí prostě musí pomoci. Dívka tuto nabídku přijala, ale nečekala, co se stane. Urazili pár metrů a on motorku upustil. Zvedl ji a po chvíli mu opět spadla. Poté si začal stěžovat, že je moc těžká a v tu chvíli už byla žena hodně naštvaná. Celou dobu situaci zvládala sama a nyní bude mít navíc další práci.

iZdroj fotografie: Pixabay

Kupuje kytky po hádce

Několika ženám také vadí chování mužů po hádce. Každý občas provede něco, čím naštve toho druhého. Do budoucna by se však měl vyvarovat tomu, aby se to neopakovalo. Mnohým ženám vadí, když muž přinese po hádce nebo při jakémkoliv nepříjemném rozhovoru květiny. Přitom by každá byla mnohem raději, kdyby raději slíbil, že už se to nebude opakovat. Květiny jsou mnohem hezčím darem v momentě, kdy to dívka nečeká nebo při nějaké události.

iZdroj fotografie: Unsplash

Koupí první věc, která se mu líbí

Muži velice dobře znají své přítelkyně / ženy ohledně toho, kdy se mohou naštvat. Na druhou stranu už netuší, jaký šperk by je potěšil. Pokud totiž žena nosí stříbro a občas si vezme i něco s kamínkem, pravděpodobně nebude nosit zlato. Stačí trochu poslouchat a sledovat a velice snadno lze zjistit, co má daná žena ráda. Nikdy není dobré kupovat první věc, která se vám bude líbit ve výloze. Dobrým výběrem ukážete, že vám na druhém záleží. Vždy si dejte trochu práce s výběrem.

Čím nevhodným se vám kdy váš muž chtěl zavděčit?

Zdroj: Buzzfeed

Diskuze Vstoupit do diskuze
67 lidí právě čte
Zobrazit další články