Stačí zkombinovat několik málo ingrediencí a vznikne pochoutka, kterou budete milovat. Využijte tvaroh a dalších několik málo surovin na tvorbu dokonalého dezertu.
Začneme tím, že rozpustíme v hrnci máslo s kakaem. V oddělené nádobě smíchejte prosetou mouku s práškem do pečiva, přidejte zakysanou smetanu a k tomu přidejte cukr. Důkladně vše promíchejte. Poté můžete přidat čokoládovou hmotu a těsto opět dobře promíchat. Formu na pečení vyložte pečicím papírem. Vytvořte spodní a boční hrany těsta a trochu těsta si nechte stranou.
Nyní jdeme na náplň. Smíchejte tvaroh s vejci, přidejte škrob a kondenzované mléko. Výslednou hmotu vhoďte do mixéru a dobře rozemelte. Poté nasypte švestky do vroucí vody a vařte po dobu 5 minut. Poté švestky vyjměte a umístěte je do první vrstvy těsta.
Poté nalijte náplň. Zbývající těsto nastrouhejte na hrubém struhadle a položte nahoru. Nyní dejte koláč do trouby na 45 minut při 180 stupních. Dezert musí před podáváním úplně vychladnout, jinak vám z něj bude špatně!