Šéfkuchař s Downovým syndromem si podmanil svět cukrařiny

V životě neexistují překážky, které bychom nedokázali překonat, pokud se tak rozhodneme. Tento cukrář z Brazílie je nám všem příkladem.

i Zdroj obrázku: https://www.freepik.com/free-photo/decorating-delicious-homemade-eclairs-with-chocolate-peanuts_7542470.htm#page=1&query=culinary%20pastry&position=2
                   

Jeho stav nikdy nebyl překážkou

Na tom všem by nebylo nic tak zvláštního, kdyby 24leý Brazilec netrpěl Downovým syndromem. Pro něj ovšem jeho zdravotní stav nikdy nepředstavoval překážku, která by mu měla bránit dělat to, co nejvíce miluje. Cukrařinu. To, co ale Gabriel skutečně chce, je, aby bylo více lidí jako je on součástí kulinářského umění. Dostal tak skvělý nápad – založil vlastní značku dezertů. V roce 2017 přišel na trh s lahodnými sladkostmi pod názvem Downlicia.

iGabriel má i svůj vlastní YouTube kanál

Gabriel svou společnost posouval krok po krok kupředu s trpělivostí, obětavostí a láskou a jeho úspěch je skutečně velký a velice uznávaný. Zúčastnil se dokonce i několika gastronomických výstav. Pokud se chcete nechat inspirovat tímto talentovaným mladíkem, má dokonce i svůj vlastní YouTube kanál, kde jej sleduje na 130 tisíc lidí.

Pokračujte ve čtení článku na další stránce

1 2

Diskuze Vstoupit do diskuze
100 lidí právě čte
Autor článku

Renata Švejdová

Zobrazit další články