Řízky jsou známým a samozřejmě také populárním jídlem. Řada lidí si myslí, že variace na ně neexistují, ale to není až tak pravda. Zkuste právě tento recept, který zaujme výslednou chutí.
Dále si v pánvi rozpusťte a rozpalte vepřové sádlo a v něm smažte řízky dozlatova z obou stran. Před podáváním nechte okapat tuk na savých papírových utěrkách.
Servírování vepřových řízků podle Magdy Gessler
Kuchařka Magda tvrdí, že díky šťavnaté cibuli a smažení na vepřovém sádle jsou tyto vepřové řízky zcela mimořádné. Tak ochutnejte a přesvědčte se o jejích slovech sami. Vařte jako opravdový šéfkuchař a udělejte radost svým nejbližším dokonalou pochoutkou k obědu či k večeři.
K řízku se hodí lehčí bramborový salát, vařené brambory, nebo bramborová kaše. Doplnit porci lze i zeleninový salátek či zeleninu ve sladkokyselém nálevu (cibulky, okurky, čalamáda). Přejeme vám dobrou chuť.