Namísto obalování masa v mouce, vajíčku a strouhance vyzkoušejte jinou směs. Může vám zachutnat podobně, ne-li dokonce více než běžný řízek.
Tipy pro vylepšení receptu
Ingredience na marinádu promíchávejte a spojujte postupně, může vám to usnadnit celý postup. Maso by mělo být nakrájeno na tenké plátky, zakoupené kuřecí prsní řízky tak ještě rozkrojte jednou na půl. Nezapomeňte je umýt studenou vodou, při nakládání je však vhodné je mít suché, voda by mohla překážet marinádě, která by se pak do masa pořádně nedostala.
Před vložením do mísy můžete řízky jednou v marinádě otočit, aby se k nim nemusela zdlouhavě dostávat přes ostatní kusy. Zároveň by však maso nemělo ve směsi plavat a topit se v ní. Navíc by vám měla nějaká marináda zbýt, abyste jí mohli na závěr zakápnout řízky na plechu, jelikož je nepodlíváte olejem ani nepřidáváte tuk.