Běžně se na přípravu tohoto smaženého jídla používá řada ingrediencí, jejichž vypuštění z receptu ničemu nevadí.
Méně přísad než jiné langoše
Tento recept je oproti běžnějším podstatně jednodušší, jelikož nezahrnuje takové ingredience jako je bílý jogurt, cukr, vodu a olej. Stejně tak ale na začátky nebyly vypsány ty přísady, jimiž si langoš ochutíte. Mezi tyto ingredience může patřit kečup, jiné omáčky či dipy, sýr, česnek, cibule, pažitka a spousta dalších. Vaší představivosti a chuťovým buňkám se meze nekladou.
Zbylé těsto využijete později
Pokud vám ještě něco zůstalo a vy už se cítíte plní, nezoufejte. Těsto můžete vložit do sáčku a schovat do ledničky, další langoše z něj budou dobré minimálně po dalších 6 dní. Nezapomeňte však do pytlíku kápnout olej, aby se k němu těsto nepřilepilo a šlo vytáhnout. V tomto případě navíc neplatí, že by těsto vydrželo v mrazáku po delší dobu, nízké teploty změní konzistenci těsta, dávejte jej proto výhradně do chladničky.