Klasická pizza jako z pece, ale jednodušší a rychlejší. Lahodný oběd pro rodinu, který si vaše děti zamilují.
Tipy na různé varianty pizzy
Pro milovníky papriček je možnost smíchat zelenou, červenou a žlutou papriku (nebo jakoukoliv oblíbenou, můžete přidat i pálivou jako například jalapeño) v misce. K paprice se skvěle hodí červená cibule. Postupně navrstvěte připravenou zeleninu na těsto, pokryté strouhaným sýrem, které se už smaží na pánvi.
Klasickou capricciosu si uděláte tak, že si nakrájíte na plátky žampiony, připravíte si plátkovou šunku a můžete vše doplnit červenou cibulí a rajčaty. Na pizzu, která je už rozpečená na pánvi, všechny tyto suroviny naneste, nejdříve šunku a pak vše ostatní.
Kombinace čedaru a tvrdého salámu je skvělá. Stačí si na rozpečenou pizzu rozprostřít strouhaný čedar, nechat ho chvíli roztéct a přidat salám. Pro ty, co mají rádi pálivé kombo, je vhodná paprička jalapeño.