Pečené kuře s bramborami, chuť jako z grilu

Grilované kuře s bramborami je vždy chutný a rychlý oběd nebo večeře. Příprava jídla je velice jednoduchá, skládá se z nejjednodušších postupů a nejdostupnějších potravin. Pečené maso v troubě se dle tohoto receptu ukázalo být neuvěřitelně šťavnaté s voňavou, křupavou kůrkou, jako kdybyste jej zrovna sundali z grilu.

i Zdroj obrázku: Pixabay
                   
i

Poté všechny ingredience rovnoměrně rozložte na plech. Posypte sladkou červenou paprikou, zakryjte alobalem a dejte péct do předehřáté trouby na 200 stupňů asi na 25 – 30 minut.

i
i

Poté odstraňte alobal a opět pečte 20 – 25 minut. Brambory i maso by měly mít zlatohnědou barvu.

i
i

Před podáváním zasypte jarní cibulkou a koprem. Popřípadě i jinými bylinkami, které máte rádi, dokonce můžete použít i nastrouhaný sýr, budete-li mít chuť.

i
i

Finálnímu podávání se rozhodně žádné meze nekladou, vše záleží na vaší chuti.

Pokračujte ve čtení článku na další stránce

1 2

Diskuze Vstoupit do diskuze
132 lidí právě čte
Zobrazit další články