Med nemusí patřit jenom do čaje. S ním a spolu s několika dalšími surovinami si lze vytvořit lahodný dezert, na kterém si pochutná každý náročný strávník.
Mezitím do smetany přidejte cukr, margarín a vanilkový cukr. Zvlášť v mléce uvařte krupici, nechte vychladnout a promíchejte se smetanovou směsí, kterou jste si připravili předem. Nakonec ji dochuťte šťávou z citrónu a nastrouhanou citrónovou kůrou.
Jedno patro těsta naplňte krémem, druhé patro kyselým džemem a třetí opět krémem. Jako poslední krok zasypte moučkovým cukrem a nechte odpočívat přes noc. Upečený, vychladlý a uleželý dezert můžete podávat jak s kávou, tak i čajem a můžete s ním pohostit jakoukoli návštěvu.
Navíc je velice jednoduchý na přípravu, jak jste si všimli, takže pokud vás překvapí nečekaná návštěva, připravit jej můžete ihned. Ale nestačí se uležet, ovšem to mu na jeho chuti příliš neubere, i tak vás budou všichni prosit o recept.