Lahodná buchta z Nutelly, která mizí ze stolu rychlostí světla

Světově známá čokoládovo-lísková pomazánka je sice na chlebu úžasná, ale v tomto receptu si ji zamilujete ještě víc.

i Zdroj fotografie: Pexels
                   

Postup pečení

Promažte plech máslem a moukou a těsto do něj vložte. Předehřejte si troubu na 180°C a pečte cca 30 minut dozlatova. Následně vyndejte z trouby a nechte vychladnout. Těsto nakrájejte na tři stejné části. Vložte všechny přísady mléčné náplně do hrnce a na středním ohni míchejte, dokud nezhoustne. To samé udělejte u náplně z nutelly.

iZdroj fotografie: Freepik

Vezměte si první kus těsta a potřete jej mléčnou náplní. Připlácněte na něj další kus těsta a natřete náplní z nutelly a přikryjte poslední částí. Následně vložte do lednice aspoň na dvě hodiny. Poté dezert vyjměte, nakrájejte na kostičky a posypte jej sušeným mlékem. Zabalte kostičky do alobalu a vložte na další dvě hodiny do ledničky. Po uplynutí dané doby můžete okamžitě podávat. Dobrou chuť!

Soutěž o pobyt v lázních s all-inclusive

Přihlaste se k našemu newsletteru a mimo jiné získáte možnost účastit se soutěže a mít přehled o dalších nabídkách našich partnerů. Soutěž je pouze pro aktivní odběratele novinek.


Pokračujte ve čtení článku na další stránce

1 2

Diskuze Vstoupit do diskuze
76 lidí právě čte
Zobrazit další články