Tyto skvělé rolky kuřecího masa a slaniny mohou být součástí hlavního chodu nebo chuťovkou podávanou na oslavách, záleží na prezentaci.
Triky pro vylepšení receptu
Plátky masa nemusí být nijak široké ani dlouhé, rozhodně by však měly být všechny stejné. Stačí, aby bylo možné je jednou přeložit a následně zabalit do slaniny tak, aby držely. Proti rozjíždění by vám mohlo pomoct rolky ovázat tenkou nití nebo propíchnout párátkem či špejlí. V druhém případě tak uděláte i službu hostům na oslavě, kteří budou moct tuto pochoutku snáze uchopit.
Do masa se dostane více chuti, pokud do něj sůl a pepř vmasírujete namísto běžného posypání kořením. V receptu je uveden jen jednoduchý výčet přísad na dochucení, záleží však především na vaší představivosti. Někdo by si například mohl rád maso nakořenit ještě sladkou paprikou, jiný by naprosto přeskočil sypání bobkového listu a rozmarýnu na zabalené rolky.