Dokonalý křenový sendvič hotový raz dva. Tajemství tkví v jedné klíčové surovině

Vyzkoušejte tento jednoduchý, nenáročný a rychlý recept na křenový sendvič s hořčicí, který je ideální jako rychlá svačinka.

i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Poté si jednotlivé plátky sendvičového chleba namažete druhou polovinou másla a poté na ně nanesete připravenou směs hořčice, smetany a křenu. Navrch uložíte nakrájené pláty vařené šunky nebo kousky žebírek od kosti. Navrch můžete ještě přidat plátkový sýr a poté vložíte do trouby, předehřáté na 180 stupňů, kde pečete podle potřeby zhruba 5-10 minut.

iZdroj fotografie: Freepik

Když máte hotovo, pouze jednotlivé chleby naservírujete na talíř a posypete troškou čerstvého strouhaného křenu, který tomu dodá ještě ten pravý šmrnc. Toto jídlo se dokonale hodí například na Velikonoční hostinu nebo jen tak, jako rychlá, chutná a zdravá svačinka.

Pokračujte ve čtení článku na další stránce

1 2

Diskuze Vstoupit do diskuze
79 lidí právě čte
Zobrazit další články