Narozeninové věštění: Zjistěte podle data narození, co si pro vás letošní rok přichystal ve vztazích, financích a kariéře

Letošní rok je silně ovlivněný vibracemi čísla 2, taktéž však 6. Díky tomu by to obecně neměl být špatný rok. Spočítejte si své osobní číslo, alespoň budete vědět, na čem jste.

i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Přestože třetinu roku máme téměř za sebou, stále platí, že vás v roce 2022, jenž je silně ovlivněný vibracemi dvojek, může potkat něco hodně zajímavého. Dvojka je totiž číslem usmíření, propojení, vztahů, porozumění, citlivosti i emocí. Samozřejmě je také číslem párovým, takže můžete uvažovat i o svatbě, kterých letos má být opravdu hodně. Hlavním číslem letoška je však šestka.

Dvojkový a šestkový rok

Proč zrovna číslo šest? Je to jednoduché. Stačí sečíst všechny číslice letopočtu, tedy 2 + 0 + 2 + 2 = 6. Celkovou vibrací letošního roku je proto šestka. Měla by podle numerologie symbolizovat harmonii, soulad a návrat k rodině. Každý rok má totiž své vibrace, stejně jako každý člověk. Váš osud má určovat spojení vibrací roku 2022 s vibracemi vašeho osobního čísla. To získáte, když sečtete čísla ve vašem datu narození.

Své vibrace tedy spočítáte následovně. Sečtěte cifry v letopočtu letošního roku, tedy sečtěte 2 + 0 + 2 + 2, což je 6. Poté přidejte své osobní číslo dne narození. To znamená, že pokud jste se narodili 15. června, sečtěte 1 + 5 + 6 = 12. Zredukujte výsledek na jednociferné číslo – v tomto případě 1 + 2 = 3, přičtěte ho k číslu roku, tedy k číslu 6. Přečtěte si, co výsledek, kterého jste dosáhli, pro vás v letošním roce znamená.

iZdroj fotografie: Depositphotos

1) Jednička

Dobře si rozmyslete, do čeho se pouštíte. Budete úspěšní, ale nesmíte se nechat ovlivnit jinými lidmi. Jděte si za svým.

2) Dvojka

Nepřijímejte stávající stav jako dokonalý, ani jako přijatelný. Snažte se získat nové znalosti a dovednosti. Rozvíjejte se.

3) Trojka

Jste na vlně pohody, zábavy a příjemných emocí. Užívejte si je, ale nedělejte několik věcí najednou. Mohli byste se v tom víru ztratit.

4) Čtyřka

Vezete se v roce plném práce a spousty závazků. Na další věci nemáte čas ani sílu. Nechte je na jindy. Spoléhejte se na vlastní rozum.

5) Pětka

Letos nebudete stát na místě. Rok pokroku je tady. Začněte nové věci, avšak přistupujte k nim pragmaticky. Emoce vynechte.

6) Šestka

Příznivý rok pro manželství je tady. Nebudete se těšit velkým kariérním nebo profesním úspěchům, budete obklopeni velkou láskou.

7) Sedmička

Letos je ten správný čas, abyste podrobně analyzovali dosavadní vývoj vašeho konta. Finanční úspěch by se měl dostavit. Nehoňte se ale za ziskem za každou cenu.

8) Osmička

Právě prožíváte silný rok. Bude se vám dařit. Stačí, abyste byli aktivní a neomezovali, nebo nebrzdili svoji energii.

9) Devítka

Navzdory pozitivním vibracím pro vás letošní rok bude těžký. Musíte se vypořádat s minulostí. Buďte obecně obezřetní a nemyslete si, že jste středem světa.

Jak jste spokojeni s vaším výsledkem?

Zdroj: Mirror

Diskuze Vstoupit do diskuze
117 lidí právě čte
Zobrazit další články