Ve věku 2 let byla nejkrásnější holčičkou na světě. Dnes svým vzhledem nepřestává šokovat

Malá dívenka narozená ve Spojených státech se v pouhých dvou letech stala tím nejkrásnějším dítětem na světě. Není divu, její modré oči rozněžní každého.

i Zdroj fotografie: Se souhlasem Aira Brown
                   

Někteří rodiče své děti na sociálních sítích nevystavují, aby je chránili. Někteří zase naopak krásu dětí ukázat chtějí. Stejně tak je tomu i u holčičky jménem Aira Brown. V necelých třech letech byla považována za nejkrásnější dítě. Její krása opravdu není pomíjivá. Prohlédněte si fotografie z dětství i z aktuální doby a řekněte sami. Její andělská tvář vás nadchne.

Rodiče si uvědomovali, jak moc je krásná

Maminka s tatínkem malé Airy věděli, že jejich holčička je jako krásný anděl, a říkali si, že by byli rádi, aby ji poznal celý svět. Rozhodli se tedy z dcery v necelých třech letech vytvořit model, který bude milovat celý svět. Rodičům se to jistě povedlo, protože děvčátko obdivoval celý svět. Jenže poté, co ji maminka zapsala do modelingové agentury, musela malá holčička procházet různými zkrášlujícími metodami.

Její řasy, ale i rty a výraz udivoval celý svět, všichni jí přezdívali nejkrásnější dítě světa, anděl z nebe. Málokdo ale věděl, že ji maminka tolik zkrášluje. Nebála se malé Aire obarvit vlasy, vytrhávat obočí a brát ji do solária. Byla opravdu úchvatná a stala se nejvyhledávanější dětskou modelkou. Ale za jakou cenu? Možná s námi budete souhlasit, že všechny tyto procedury nejsou pro dítě ideální. I sami rodiče prozradili, že slýchali chválu, ale čelili také spoustě urážek a nařčení. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Aira Marie (@airamarie09)

Nyní je děvčátku 11 let a stále pracuje pro mnoho slavných značek. Mnozí sledující říkají, že dráha modelky není z její vlastní vůle, ale jedná se o sen rodičů, který si postupně plní, a nechají své dítě, aby je živilo. Pro někoho je to možná správné, ale pro mnoho ostatních ne. Lidé, kteří začínají svou kariéru v raném dětství, musí mít pevnou psychiku, jenže bohužel mnoho z nich v dospělosti svou slávu nezvláde.

Co si myslíte o děvčátku a chování rodičů?

Zdroj: Tudasfaja

Diskuze Vstoupit do diskuze
86 lidí právě čte
Zobrazit další články