Jak rozpoznat signály od vašeho strážného anděla

Andělé strážní jsou našimi průvodci a jsou pro každého individuální: někteří mají pouze jednoho anděla, zatímco jiní mají celý tým. Andělé respektují vaši volbu a nebudou vám přímo zasahovat do života, pokud je sami nepožádáte o pomoc.

i Zdroj obrázku: Pixabay.com
                   

Když potřebujete podporu, pokusí se vás oslovit, například pomocí vašich intuitivních smyslů.

Požádejte je, aby vám dali znamení. Váš Anděl strážný zná touhy vašeho srdce a vaše obavy, sny a skutečné pocity, silné a slabé stránky. Když chce anděl poslat varování nebo informovat o něčem důležitém, má své vlastní signály, které přitahují vaši pozornost. Neignorujte je!

Zvonění a tlak v uších

Jedná se o nejběžnější způsob, jak upoutat vaši pozornost. Anděl strážný vám tím signalizuje, že je poblíž a všemi možnými způsoby vás podporuje. Je to také potvrzovací signál. Možná o něčem přemýšlíte nebo o něčem mluvíte a najednou v uších ucítíte podivný tlak nebo zvuky. Anděl strážný vám pošle signál s informací, že jste na správné cestě a správně rozumíte svému vnitřnímu hlasu.

iZdroj obrázku: Pixabay.com
Tlak v uších patří mezi významné znaky

Číslo 11

Andělé strážní často používají čísla ke komunikaci a předávání svých zpráv. Zejména číslo 11 je signál s několika významy a je odesláno andělem se záviděníhodnou vibrací, abyste něčemu porozuměli. Anděl strážný se vás snaží „probudit“ nebo vás přinutit přijmout pravdu, s níž se nemůžete smířit (například toxický vztah a potřeba jej ukončit). Toto číslo slouží také jako připomínka opatrnosti. Sledujte své myšlenky a slova.

iZdroj obrázku: Pixabay.com
Zkuste vnímat číslo 11

Jestřáb

Hovoří o síle a potenciálu intuice. Tohoto ptáka začnete vidět, když potřebujete naslouchat svému vnitřnímu hlasu, protože v tuto chvíli je vaše intuice mocnější než kdykoli předtím, i když s něčím zoufale váháte. Jestřáb je pro vás ve všech svých projevech varováním, jak se vyhnout možným problémům a obtížím.

iZdroj obrázku: PIxabay.com
Jestřábi nejsou v přírodě tolik běžní, proto si ho hned všimnete

Peří

Když najednou na své cestě najdete peří – je to jasné znamení od anděla strážného. Doporučuje vám, abyste neztratili víru, a pozitivně se postavili ke svému jednání. V takové situaci musíte požádat svého anděla strážného o radu a pomoc, ale nesnažte se překážku zvládnout bouří nebo rychle vyřešit problém, aniž byste přemýšleli o důsledcích.

iZdroj obrázku: Pixabay.com
Zaměřte se na peří kolem sebe

Solar plexus

Tento bod se nachází těsně nad břichem a je extrémně vnímavý k tokům energie. Pokud máte v této oblasti nějaké pocity, znamená to, že se vás anděl strážný snaží varovat, že se něco ve vašem životě pokazilo. Pocity se mohou projevit ve formě mírné nevolnosti, „motýlů“ v žaludku a dokonce neurčitého nepohodlí. Nezavírejte před tím oči, ale okamžitě sledujte, co se kolem vás děje. Pokud se například cítíte špatně při každé interakci s konkrétní osobou, jedná se o signál nebezpečí. Možná byste se mu měli vyhnout a nekomunikovat. Čím přesněji budete sledovat znamení svého anděla strážného, ​​tím sebevědomější a hlasitější bude vaše intuice „mluvit“. Vaše otevřenost a citlivost vůči těmto signálům přinese do vašeho života větší klid. Kdykoli tyto signály uvidíte nebo ucítíte, buďte na pozoru.

iZdroj obrázku: Pixabay.com
Solar plexus je speciální místo nad břichem, které vnímá tok energie
Diskuze Vstoupit do diskuze
128 lidí právě čte
Zobrazit další články