Stylistka filmových hvězd prozradila 6 fíglů, jak stylově oživit oblečení. Dámy, okořeňte svůj vzhled i po čtyřicítce, muži na vás budou moc oči nechat

Stárnutí je něco, čemu se nikdo z nás nevyhne. Není ovšem důvod k tomu, abyste sklopili hlavu a poraženě přijali svůj osud. S těmito tipy se můžete omladit až o pět let.

i Zdroj fotografie: Freepik
                   

Mnoho lidí by nikdy neodmítlo šanci vypadat mladší. Není to tím, že by stáří nebylo krásné, jelikož každý věk má své krásy a výjimečnosti. Ale mládí je přeci jen takové živější a pokud se někdo cítí být plný energie, proč by to nevyjádřil i svým vzhledem? Zde je šest praktických způsobů, jak je možné upravit vzhled tak, aby vám pár let ubral.

Nebojte se experimentovat

Tím není myšleno si na hlavě vyholit duhového kohouta. Ale je třeba uznat, že se stářím přichází jakási nepsaná „povinnost“ vypadat reprezentativně a elegantně za každé situace. To někdy vede k tomu, že se styl šatníku stává nudným a staromódním. Přitom není potřeba dělat nějaké velké zásahy do toho, co běžně nosíte. Bude dokonale stačit do outfitu zařadit nějaký jasný prvek, například barevný šátek. Hned to změní celý dojem z vás.

iZdroj fotografie: Freepik

Proužků a puntíků se bát nemusíte

Jednoduchý pruhovaný top vám hned dodá více energetického a veselého vzhledu. Jediné, co byste si měli hlídat, je, aby pruhy nebyly moc široké. To by vás potom mohlo nevkusně rozšiřovat. Oblečení se skvrnitými vzory bude mít na váš vzhled stejný pozitivní vliv.

Zdůrazněte svůj jedinečný styl

Nebojte se na sobě ukázat nějaké výrazné detaily v podobě náramků, náhrdelníků či prstýnků. Zvlášť dobře bude působit, když se sladíte do ne moc výrazné kombinace oblečení a završíte to jedním velkým náhrdelníkem, náušnicemi nebo náramkem. V tomto případě ale ke zvolenému doplňku nenoste nic jiného, aby to nepůsobilo přeplácaným dojmem.

iZdroj fotografie: Freepik

Zkuste opticky zesvětlit svůj obličej

Čím světleji tvář působí, tím mladší a pozitivnější energie z vás ve výsledku půjde. Účinným způsobem, jak rozjasnit obličej, je nosit oblečení s bílým límečkem. Polokošile v tomto případě funguje lépe než halenka.

Výrazné barvy vám neuškodí

Oblečení ve výrazných barvách, jako je citronově žlutá, korálově červená nebo smaragdově zelená, dokáže udělat zázraky. Omladí vás a dodá vašemu vzhledu víc energie. V tomto případě je lepší se držet jednoduchosti, barva se o vše postará a není třeba ji kombinovat se složitými vzory a doplňky.

iZdroj fotografie: Freepik

Noste moderní džíny

Džíny jsou ideální volbou pro zdůraznění vaší postavy a zakrytí nedokonalostí, které s věkem přicházejí. Měly by být základní výbavou každého, jelikož se hodí prakticky všude. Ty modernější kousky zdůrazňují mládí a mohou udělat hodně pro to, aby vám srazily pár let ze vzhledu.

Zdroj: Brightside

Diskuze Vstoupit do diskuze
123 lidí právě čte
Zobrazit další články