Skrývala jsem těhotenství před svým manželem. Chtěla jsem ho překvapit, až se vrátí z válečné mise

Představa, že otěhotníte a neřeknete to svému partnerovi, je docela zvláštní. Nataša to s ním ale nechtěla řešit přes e-mail, a tak počkala, než se vrátí domů.

těhotná žena i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Námořník Chris Daugherty se vrátil z nasazení domů dne 23. června. Doma na něj čekaly jeho děti a manželka. Chris se hned rozběhnul k dětem, aby je mohl obejmout. Avšak nečekal, co před ním skrývá jeho manželka Nataša. Jakmile ji objal, ucítil, jak velké má bříško. Nataša mu s radostí oznámila, že budou mít další miminko. Tajila před ním své těhotenství celých 6 měsíců – dobu, kterou byl Chris na misi.

Nataša se dozvěděla, že je těhotná až po Chrisově odjezdu

„To, že jsem těhotná, jsem se dozvěděla až asi týden poté, co odešel. Zprvu jsem tomu nemohla uvěřit,“ svěřila se Nataša. Opětovně si udělala těhotenský test, aby měla jistotu. Hned si sedla k počítači a začala psát e-mail, v němž oznamovala Chrisovi, že je těhotná a ať jí zavolá, jakmile bude moct.

iZdroj fotografie: Pixabay

Potom ale o tom začala přemýšlet a věděla, že mu to nechce oznámit takto. Smazala rozepsanou zprávu a napsala mu jen „Chybí mi tvůj hlas“. Tehdy se rozhodla, že každý týden zdokumentuje své těhotenské bříško, aby Chris o nic nepřišel.

Skrývala před ním bříško, jak jen mohla

Když se Chris vracel ke své rodině, Nataša držela nápis „Vítej doma“ dokonale umístěný před jejím břichem, aby ho neviděl. Popsala, že jí neskutečně bušilo srdce, jak byla nervózní. Ustoupila a nechala ostatní děti běžet k tátovi. Chris se přivítal s dětmi a přišel k Nataše. Obejmul ji a ihned ucítil její velké bříško. Zarazil se a chvíli tam jen šokovaně stál. Nevěděl, o co jde. Byl z toho tak zaskočený, že netušil, jestli si z něj dělá legraci, nebo ne.

iZdroj fotografie: Depositphotos

Řekl, že v tu chvíli mu proběhlo hlavou mnoho myšlenek. Prvně byl zmatený, pak si myslel, že si Nataša jen dělá legraci. Musel jí na bříško sáhnout, aby se ujistil, že je skutečné. Nataša říká, že udržení tohoto tajemství bylo to nejtěžší, co kdy musela udělat. „Chtěla jsem, aby se vrátil z mise a tam na něj čekaly jeho 3 děti a čtvrté v bříšku, prostě velká rodina“, nechala se slyšet.

Až společně si nechali zjistit pohlaví miminka

Pokaždé, když Nataša zveřejňovala fotku na Facebook, chytře zamaskovala své bříško, aby její manžel na nic nepřišel. A tak pyšný otec až do dne příjezdu neměl ani ponětí, že se mu již brzy narodí čtvrté dítě. Je si jistý, že každý den toužila po tom mu to říct. Byl však opravdu šťastný, že počkala. Den poté, co se Chris vrátil domů, si společně nechali zjistit pohlaví miminka. Šťastnému páru se 31. srpna narodí holčička.

Zdroj: CBS This Morning

Diskuze Vstoupit do diskuze
50 lidí právě čte
Zobrazit další články