Kluk nebo holka? Pohlaví nenarozeného dítěte lze určit podle chování matky

Existuje neskutečně mnoho způsobů, jak předpovědět pohlaví dítěte ještě před tím, než se narodí. O některých z nich se dnes budeme bavit.

i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Nejjednodušším způsobem, jak v dnešní době odhalit pohlaví nenarozeného dítěte, je zajít si na ultrazvuk. Tato možnost tu ovšem nebyla vždy, a tak se lidé dříve spoléhali na různá znamení a pověry. Pokud ještě nejste ve fázi, kdy by ultrazvuk pohlaví dítěte odhalil, tak nějaký ten zvyk můžete otestovat. To samé platí i pro rodiče, kteří chtějí několikanásobnou jistotu či zjištění pohlaví dle ultrazvuku neuznávají. Hlavní ovšem je si uvědomit, že ať už bude pohlaví jakékoliv, nejdůležitější je zdraví dítěte.

Co můžeme určit podle matky

Pozornost si zaslouží břicho těhotné ženy. Trojúhelníkové a vyčnívající jedním směrem značí chlapce, zatímco kulaté a široké dívku. Známým znakem je také krása matky. Syn matku zkrášlí, zatímco dcera jí na kráse ubere, což znamená, že ona samotná bude krásná, až vyroste. Matce se její krása po porodu samozřejmě taky navrátí. Pokud ženě začne více růst ochlupení, narodí se syn, pokud je vše při starém, narodí se dcera. Příchod dcery můžeme také určit pomocí elegantní chůze matky. V případě syna bude pro matku chůze problematická.

iZdroj fotografie: Depositphotos

Zakulacený obličej značí dceru, vystouplý nos naopak syna. Žena, která si pod srdcem nosí dívku, má větší chuť na sladkosti, ovoce a bohaté kombinace jídel. U chlapců platí, že si žena dá raději pořádný kus masa či pikantní a slané pochutiny. Velké ranní nevolnosti naznačují porod dívky. Návaly horka značí dceru, zimnice a chladné nohy syna. Časté bolesti hlavy jsou skoro 100% zárukou, že budete mít chlapce.

Pokud si chcete trochu zavěštit

Nedá se říct, že výsledek bude plnohodnotný, ale vyzkoušet se má vše, no ne? Nastavte ženě dlaň s klíčem a pozorujte, jak jej uchopí. Pokud se dotkne rukojeti, očekávejte syna, u části, která se vkládá do zámku, očekávejte dceru a u prostřední části vás čeká dvojitá radost v podobě dvojčat. Zavěštit si můžete i jen s pomocí obyčejné nitě. Budete potřebovat snubní prsten (váš, samozřejmě), který nití provlečete.

iZdroj fotografie: Unsplash

Následně nit s prstenem držte nad břichem jako kyvadlo. Jestli se bude kývat ze strany na stranu, čekáte dceru, pokud se bude točit v kruzích, čekáte syna. Místo nitě a prstenu se dají použít vlasy a jehla těhotné ženy. V tomto případě ale držte kyvadlo nad dlaní, nikoliv nad břichem. Pokud se bude kývat od zápěstí k prstům, bude to holčička. Ze strany na stranu přes dlaň to bude kluk.

Zdroj: Today

Diskuze Vstoupit do diskuze
102 lidí právě čte
Zobrazit další články