Měsíc narození určuje váš osud, povahu i zdraví. Ovlivňuje kompletně celý život každého z nás, ukazují výzkumy

i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Podle mnohých vědeckých výzkumů bylo potvrzeno, že měsíc narození každého z lidí může bít jednou z okolností, které ovlivňují průběh života každého z nás. Studie zahrnovaly 1,7 milionu lidí, kteří vyplnili srovnávací dotazníky a psychologické testy. Na základě těchto údajú pak byly vypracovány následující charakteristiky zrozenců jednotlivých měsíců v roce.

Leden

V lednu se rodí lidé cílevědomí, kteří dokáží každou věc dovést ke zdárnému cíli. Jsou velmi uzavření a obvykle nikomu své pocity nesvěřují. V sexu jsou poněkud konzervativnější, ale také velmi vytrvalí v případě, že cítí ke svému protějšku víc, než jen přítažlivost. Jejich uzavřenost a plachost může být jednou z příčin budoucího psychického onemocnění.

Únor

Trpělivost je typický povahový rys lidí, kteří se narodili v únoru. Málokdy je něco rozhodí. Jsou velmi loajální a totéž důrazně vyžadují i od svého okolí. Mohou mluvit v hádankách, takže jejich skutečné myšlenky ostatní někdy pouze odhadují. Mají velmi dobrou obranyschopnost organismu. Často jsou chráněni i před respiračními chorobami.

Březen

Šarmantní a charismatičtí lidé jsou velmi často narozeni v měsíci březnu. Dokáží získat přátelství i lásku téměř kohokoli si umanou. Je samotné zaujmout ale není snadné. Pokud se to někomu podaří a následně je zklame, či jim ublíží, už je nikdy nezíská zpět. Díky svému emocionálnímu založení jsou náchylní ke kardiovaskulárním onemocněním.

Duben

Dubnoví zrozenci ovládají diplomatické kličky. Vynikají v komunikaci a dokáží danou věc vnímat z obou úhlů pohledu. Právem vzbuzují v ostatních lidech důvěru a často slouží v kolektivu jako zpovědní vrba. Většinu měsíce dubna ovládá znamení berana. A lidé narození do 20 dubna dělají svou tvrdohlavostí tomuto znamení správnou reklamu. Z nějakého neznámého důvodu se jim vyhýbá syndrom ADHD.

iZdroj fotografie: Depositphotos

Květen

Už v dávných dobách se věřilo, že v květnu se rodí šťastní lidé. A opravdu to tak bývá. Upřímný a pozitivně naladěný člověk je vskutku často květnovým zrozencem. V přirozené povaze těchto lidí je zásadovost a smysl pro organizování i složitějších akcí. Ač je jejich přirozeností optimismus, mohou mít později sklon k depresi.

Červen

Zvídavost a kreativita nejvíc charakterizují právě lidi, kteří se narodili během šestého měsíce roku. Problematický rys jejich přirozené povahy je až příliš velká upřímnost, která ostatní vždy nepotěší. Mají velkou fantazii a umělecké nadání. Trpívají na onemocnění průdušek a dýchacího ústrojí.

Červenec

Uprostřed léta se rodí lidé vášniví s velkým osobním kouzlem. Mají v sobě přirozenou autoritu a znamenitě jí využívají. Mají skvělé pozorovací schopnosti a umí se vcítit do pocitů ostatních. Často se věnují alternativní medicíně. V červenci se často rodí leváci. Jsou zdraví, ale o to větší pravděpodobnost je, že mohou něco zanedbat.

Srpen

Obrovský smysl pro humor je velmi příjemnou vlastností srpnových zrozenců. Někdy ale špatně snáší vtípky, které jsou namířeny proti nim. Mají ohromnou schopnost argumentovat, dokonce i když objektivně pravdu nemají. Vůči ostatním jsou velmi otevření a komunikativní. Mohou trpět hormonální nerovnováhou, která působí časté změny nálad.

iZdroj fotografie: Depositphotos

Září

Lidé narození v září mají sklon očekávat příliš od sebe i okolí. Výsledek pro ně může být zklamáním. Pravděpodobně jsou velmi hezcí, ale chybí jim spontánnost a mohou tak působit poněkud křečovitým dojmem. Dlouho v sobě drží zradu a často se za ni mstí. Existuje zvýšené riziko, že tito lidé onemocní astmatem.

Říjen

Říjnoví lidé jsou silné povahy a mají vysokou inteligenci. Schopnost rozpoznat neupřímné chování bývá často důvodem jejich uzavřenosti. Jsou citliví na zle míněnou ironii a arogantní chování. Získat jejich náklonnost není snadné, ale pak jsou v přátelství stálí a loajální. Jsou poměrně cato nemocní, ale naštěstí to není nic vážného.

Listopad

Ten, kdo si velmi považuje pravdy, se nejspíše narodil v listopadu. Se lží u těchto lidí neuspějete, dokážou ji totiž velmi spolehlivě vycítit a nikdy ji neodpouští. Dokáží udržet svěřené tajnosti a nemají nutkání je vyzradit ostatním. Jsou upřímní a nemažou nikdy med kolem pusy. Běžná respirační onemocnění často potkávají právě listopadové zrozence. Je mezi nimi také větší výskyt ADHD.

Prosinec

Prosincoví zrozenci mají často veselou, družnou a dobrodružnou letoru. Jsou velmi komunikativní a vůči ostatním otevření. Někteří mohou být tak trochu pokušitelé a jiní zrozenci téhož měsíce rádi občas pokušení podlehnou. Mohou je během života postihnout reprodukční problémy. Často se dožívají velmi vysokého věku.

Zdroj: Brightside

Diskuze Vstoupit do diskuze
72 lidí právě čte
Zobrazit další články