Díky líčení může každá na počkání omládnout až o 10 let. Hollywoodská vizážistka se podělila o světové způsoby

Mnozí z vás předpokládají, že když na sebe dáte více make-upu, podaří se vám lépe zakrýt všelijaké vrásky, jizvy a nedokonolosti na pleti. Odborníci však zjistili, že méně je vždy více, alespoň co se týká make-upu, a to zejména proto, že velká vrstva líčidel zkrátka nevypadá dobře.

i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Víme, že péče proti stárnutí pleti může jemné vrásky udržet na uzdě. Budete koukat, co s vaší pletí dokáže udělat správě nanesený make-up. V tomto článku vám poradíme, jaké produkty na pleť používat, abyste vypadali co nejpřirozeněji, a hlavně, abyste vypadali mladě. Přečtěte si náš článek a dozvíte se, jak docílit toho, aby vaše pleť vypadala zářivě a odpočatě.

Přejděte na tuhý pudr

Tuhý pudr pro vás může být něco jako dar z nebes, pokud chcete ještě více posílit svůj make-up primer (podkladovou bázi). Jenže při nesprávném použití tohoto produktu vám pudr na pleti může vytvořit silnou vrstvu, a to není dobré. Chcete-li tento produkt používat, musíte s ním zacházet opatrně a používat ho jen pod očima, aby vám držel korektor.

Nepoužívejte příliš mnoho tekutého make-upu

I když zní lákavě dát si přes celý obličej vrstvu krycího make-upu, velké množství tohoto produktu vám spíš zvýrazní vrásky. Rozhodně před jeho použitím aplikujte hodně hydratující krém.

iZdroj fotografie: Pixabay

Používejte krémovou tvářenku

Krémová tvářenka pomůže k dosažení přirozeného vzhledu více než obyčejná prášková. Také je důležité používat dobrý štětec, aby mohl být produkt nanášen rovnoměrně. Vždy používejte tvářenku v růžových nebo broskvových tónech.

Nepoužívejte tmavé oční stíny

Tmavé kouřové líčení sice vypadá krásně, ale pokud chcete vypadat mladší, vyvarujte se mu. Tmavé stíny vám totiž jakoby obalí vaše oko, a to pak vypadá menší. Místo toho doporučujeme používat světlejší a jemnější stíny a k tomu hnědé nebo šedé oční linky. Vaše oči to nádherně rozzáří.

iZdroj fotografie: Unsplash

Přetáhněte si rty konturující tužkou na rty

Tužka na rty se může zdát jako produkt, s nímž se velice těžko manipuluje. Nejdůležitější je vybrat tužku, jejíž odstín bude nejvíce podobný barvě vašich rtů. Poté stačí už jen obtáhnout linii vašich rtů a následně rty přetřít jen leskem nebo nějakou světlou rtěnkou. Rty budou vypadat plnější a zdravější.

Přidejte do vašeho make-upu olejíček

Pokud se snažíte, aby vaše pleť byla zářivá, doporučujeme vám do vašeho make-upu přidat dvě nebo tři kapky oleje na obličej. Je to také skvělý způsob, jak hydratovat vaši pokožku.

Opatrně a precizně si dokreslujte obočí

Plné a tvarované obočí vypadá skvěle v každém věku. Při dokreslování ale buďte opatrní, aby vaše obočí nepůsobilo moc přísně a nepřirozeně. Je důležité mít štěteček určený přímo na obočí a kvalitní stín nebo gel na obočí.

iZdroj fotografie: Unsplash

Použijte krémové nebo tekuté rozjasňovače

Rozjasňovače vám během chvilky doslova rozzáří pleť. Musíte je ale používat velmi opatrně, protože i v tomto případě platí, že méně je někdy více. Rozhodně volte krémové nebo tekuté rozjasňovače, které neobsahují třpytky, protože jediné, čeho chcete dosáhnout, je zářivá pleť.

iZdroj fotografie: Unsplash

Změňte odstín rtěnky

Je samozřejmě pravda, že tmavá rudá rtěnka vypadá smyslně a sexy. Jenže tato barva není vhodná pro každodenní nošení, ale spíše na nějaký důležitý večer. Doporučujeme přejít na neutrálnější odstíny, protože ty vypadají přirozeně a dodají vám mladistvý vzhled.

Zdroj: New Beauty

Diskuze Vstoupit do diskuze
133 lidí právě čte
Zobrazit další články