Žena si myslela, že je v 9. týdnu těhotenství. Pravda ale byla úplně jiná

Matka šestiměsíčního potomka měla slabou menstruaci a domnívala se, že to souvisí s nedávným porodem. Vyšetření ale odhalilo, že je znovu těhotná. A to nebylo všechno.

Bříško těhotné ženy i Zdroj fotografie: Piqsels
                   

Těhotenství mohlo některé ženy možná dost překvapit. Nakonec šlo ale o neopakovatelnou zkušenost, kterou společně s narozením potomka dokáže jen máloco trumfnout. Jedna žena o tom, že je v jiném stavu, sice věděla, ale když šla na své první ultrazvukové vyšetření, očekávala poněkud jiný výsledek. Přestože měla tušení, že něco není v pořádku, oznámení lékařů ji šokovalo.

Na překvapivý okamžik nikdy nezapomene

Se svou zvláštní zkušeností se matka tří dětí podělila na sociálních sítích. Uživatelka TikToku, která si říká Malandra, si myslela, že je v devátém týdnu těhotenství. Během rutinního lékařského vyšetření ji ale čekalo velké překvapení. Ukázalo se totiž, že ve skutečnosti je už ve 22. týdnu. „Na tento okamžik nikdy nezapomenu,“ cituje ženu web Newsweek.

Monitor na ultrazvukovém screeningu iZdroj fotografie: Freepik

Ve videu, které má přes 2 miliony zhlédnutí, je slyšet, jak zaskočeně říká: „Tohle jsem nečekala.“ O dva dny později prozradila i pohlaví dítěte. Vysvětlila rovněž, proč se domnívala, že je teprve na začátku svého těhotenství. V té době měla šestiměsíční dítě a slabou menstruaci, kterou přičítala tomu, že nedávno porodila.

49letá Monika si myslela, že prochází menopauzou, ale nemohla se víc mýlit. Byla v 7. měsíci těhotenství

Chtěla si nechat zavést antikoncepci

Neměla však v úmyslu v nejbližší době otěhotnět, a tak navštívila lékaře, aby jí zavedl nitroděložní tělísko. Jde o druh antikoncepce, která se zavádí do dělohy. Test v lékařské ordinaci však odhalil, že je znovu těhotná. Informace ji pořádně šokovala. Nicméně se domnívala, že v jiném stavu může být jen velmi krátce. Původně předpokládala, že následným vyšetřením na ultrazvuku se jen změří velikost plodu.

@agv.xx6 I’ll never forget this moment LOL I thought I was 2months pregnant & ended up finding out the gender of my baby 2 days later 🤣🤣 ** my daughter & friend wur just as shocked as I WAS LOL #surprisebaby #babysoftiktok #throwback #bigsister ♬ original sound – malandra🦂

Byla v 6. měsíci těhotenství, když se dozvěděla, že čeká další dítě. Jde o skutečnou raritu –⁠ má však logické vysvětlení

Namísto toho se však žena dozvěděla, že je těhotná už 22 týdnů. Podle londýnské Královské koleje porodníků a gynekologů se slabé krvácení v prvním trimestru nepovažuje za menstruaci a určité bolesti, které stav provázejí, mohou být normální, napsal web News18. Může to ale také znamenat potenciální komplikace, jako je potrat nebo mimoděložní těhotenství.

Co říkáte na to, že žena netušila, že je v pokročilém stádiu těhotenství?

Diskuze Vstoupit do diskuze
95 lidí právě čte
Zobrazit další články