Chtěl poděkovat rodičům za to, co pro něj a jeho bratry udělali. Koupil jim proto luxusní dům

Obrovské překvapení si připravil mladý muž pro své rodiče, kterým vděčí za jejich starostlivost, výchovu a tvrdou práci.

i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Většina rodičů se snaží pro své děti udělat vše, co jim na očích vidí. Obětují pro ně svůj život a mnohdy i zdraví. Všichni by si tedy měli uvědomit, jak tvrdě jejich rodiče pracovali, jen aby jim zajistili pěkné a spokojené dětství. To moc dobře ví i muž, který se matce a otci chtěl za jejich péči a oddanost odvděčit, což se mu také nakonec podařilo. Dojemné překvapení zveřejnil na internetu.

Jeho rodiče tvrdě pracovali

LeJuan James je mladý Hispánec žijící v USA. Na sociálních sítích se proslavil především svými vtipnými videi, které humorně vykreslují život hispánských lidí v Americe. Jeho příspěvky rozesmávají miliony lidí po celém světě. Nedávno však své fanoušky dojal videem, které zveřejnil i na svém YouTube kanále. To zachycuje velmi emotivní situaci, při níž mladík překvapil své rodiče.

Jak udělat o Vánocích radost svým rodičům?

Otec se synem nebo vnukem iZdroj fotografie: Freepik

Mladý muž se svěřil, že za vše, co má, vděčí svým rodičům. Ti totiž pro výchovu svých dětí udělali první poslední. Tvrdě pracovali, matka i otec měli dvě zaměstnání, do nichž chodili ve dne i v noci. A to vše jen aby svým potomkům zajistili krásné dětství a alespoň nějakou budoucnost. Po přestěhování z Portorika do Spojených států to totiž neměli jako rodina vůbec lehké. Navíc je finanční krize v roce 2007 velmi silně zasáhla, přišli při ní o dva domy.

Svým rodičům se chtěl odvděčit

Jakmile LeJuan dospíval, začal si uvědomovat hodnotu peněz, že se velmi těžce vydělávají, ale lehce utrácejí. Proto doufal, že se mu jednoho dne podaří svým rodičům vše vrátit, a poděkovat jim tak za veškerou péči a starostlivost. Web SantePlusMag zmiňuje mladíkovu zpověď, v níž uvádí, že mu nikdy nic nechybělo. Měl dostatek jídla, střechu nad hlavou a dárky pod stromečkem. Je pyšný na své rodiče, že jej tak dobře vychovali.

Chlapec svým rozvedeným rodičům napsal upřímný dopis. Tohle by si měl povinně přečíst každý dospělý

Bohužel někteří rodiče dokáží svým dětem udělat ze života peklo. Na DámskémDeníku jsme zveřejňovali příběh paní Kamily, které matka a otec zničili svatbu.

Spojil se tedy s realitním agentem, aby společně našli vhodný dům pro rodiče. Když se mu podařilo ho najít, koupil ho a dovedl před něj svou matku a otce, kteří měli zavázané oči. Když po sundání pásky uviděli, co pro ně jejich syn udělal, neubránili se slzám. Ty tekly proudem i samotnému LeJuanovi. Oplatil jim tak léta tvrdé práce a odříkání a obětování se pro jejich děti.

Co říkáte na synův dárek?

Diskuze Vstoupit do diskuze
150 lidí právě čte
Zobrazit další články