Drama na svatbě: Otec nevěsty si odskočil na záchod. Nečekal ale, že tam najde svou manželku

Žena v opilosti provedla na dceřině svatbě na toaletě něco hrozného. Navíc ji při tom přistihl její manžel.

toalety i Zdroj fotografie: iStock
                   

Alkohol často způsobí, že se člověk jím opojený zachová zcela jinak, než by si myslel či plánoval. Se svým nepříjemným zážitkem s přemírou alkoholu se nám svěřila i paní Ivona, která udělala něco, čeho bude pravděpodobně navždy litovat. A to nejen kvůli tomu, že nyní vypadá jako lehká děva, ale také proto, že svým chováním zničila svatbu své jediné milované dceři.

Uvědomila si, že láska již vyprchala

Paní Ivona J. poznala svého manžela Honzu na vysoké škole. Krátce po dostudování se vzali, procestovali půlku světa a poté se jim narodila krásná dcera Agáta. Okolí je považovalo za naprosto dokonalou rodinu, což také ze začátku byli. Když ale dívka vyrostla a našla si přítele, s nímž plánovala svatbu, uvědomila si Ivona, že ona už tak zamilovaná do svého manžela bohužel není.

„Díky plánování dceřiny svatby jsem si uvědomila, že se mi Honza neuvěřitelně vzdálil. Netrávili jsme spolu už tolik času, nezajímal se o mě, prostě láska se zcela vytratila,“ svěřuje se v dopise zaslaném do redakce DámskéhoDeníku paní Ivona. Snažila se s ním o svých pocitech mluvit, ale manžel považoval vše za normální, spíše se své manželce vysmál. A tak žena dále tiše trpěla a utápěla se ve smutku a pocitu bezcennosti.

Svatba byla dokonale zničená

Vše vyvrcholilo až na dceřině svatbě. „Honza si mě vůbec nevšímal, neřekl mi, že mi to sluší, chodil od člověka k člověku a na mě kašlal,“ popisuje Agátin svatební den čtenářka. A tak seděla u stolu, povídala si s příbuznými a hlavně popíjela hodně alkoholu. Opilost na sebe nenechala dlouho čekat, když se najednou u jejího stolu objevil manželův bratr Patrik. „Dali jsme se po dlouhé době do řeči, neustále mi lichotil, jemně se mě dotýkal, což se mi líbilo. Konečně jsem se zase cítila chtěná a obdivovaná,“ píše dále v dopise paní Ivona. A než se nadála, líbala se se švagrem na toaletě.

Jejich vášnivé polibky ale ukončil manžel, který náhle otevřel dveře. „Začal křičet, Patrika napadat a nenechal si nic vysvětlit. Svatba tím okamžikem skončila, jelikož následná atmosféra byla příšerná. Dcera je na mě naštvaná a Honza se mnou nemluví. Dělá, jako bych doma nebyla, nejraději bych si za své opilecké chování nafackovala,“ píše čtenářka. Přemýšlí, zda odejít, nebo manžela přinutit k rozhovoru, před kterým stále zdárně utíká. „Jsem už zoufalá, nevím, co dělat. Myslíte, že mi to muž někdy odpustí?“ ptá se na závěr svého dopisu paní Ivona.

Co byste paní Ivoně poradili?

Diskuze Vstoupit do diskuze
124 lidí právě čte
Zobrazit další články