Na stěnách jejich ložnice se stále objevovaly podivné skvrny. Když zjistili, co za tím stojí, podlomila se jim kolena

V domě byly navíc ještě slyšet znepokojivé zvuky a fleky na zdech nasládle zapáchaly. Jakmile se situace stala nesnesitelnou, odhodlali se manželé k radikálnímu kroku.

i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

V lidských obydlích se občas dějí nepředvídatelné věci, které by zaskočily i člověka s hodně bujnou fantazií. Přesvědčila se o tom rodina Dempseyových z městečka Folkestone v anglickém Kentu. V jejich domě začaly být zničehonic slyšet znepokojivé zvuky a na stěnách se objevily tmavé vlhké skvrny, které se neustále zvětšovaly. Zoufalí majitelé se zpočátku domnívali, že o nic moc nejde. Nakonec ale objevili příčinu, která je pořádně vyděsila.

Ukázalo se, že dům je obřím úlem

Když se manželé Andrew a Kate Dempseyovi před lety nastěhovali do svého domu, objevovaly se tam včely. Po vymalování a nových nátěrech po nich ale nezbyla ani památka. Když se nově na stěnách jejich ložnice objevily tmavé fleky, domnívali se, že jde o vlhkost, napsal server Lelum. Jenže situace se zhoršovala ze dne na den a bylo zřejmé, že to bude něco vážnějšího. Tekutina dokonce začala po zdech stékat a měla nasládlý odér.

Chtěl zrekonstruovat svůj dům, ale to, co našel pod zemí, mu sebralo slova z úst. Tohle nikdo z vesnice ani ve snu nečekal

Šokovaní majitelé domu ji pečlivě prozkoumali a došli k neuvěřitelnému závěru. Ukázalo se totiž, že jde o med. Jediným řešením, které je v tu chvíli napadlo, bylo rozebrat podlahu v patře a podívat se, co se vlastně v útrobách domu skrývá. Jakmile manželé začali svůj poměrně radikální plán realizovat, nestačili se divit. Velmi rychle bylo jasné, v čem je problém. Dům byl v podstatě jeden velký včelí úl. Pod podlahovými prkny byly včely, několik metrů dlouhé plástve a litry medu.

Trvalo měsíc, než se nevítaných hostů zbavili

Neobvyklý objev jako z hororu manžele pořádně vyděsil. „Nikdy jsme nic podobného neviděli. Ten úl byl obrovský. Stále jsme odřezávali další podlahová prkna a stále se objevovaly další a další plástve,“ vypráví jednačtyřicetiletá Kate s tím, že velmi nepříjemný byl také zápach. „Ten pach mi okamžitě byl podezřelý. Byl to takový sladký smrad,“ svěřila se zaskočená majitelka domu webu YorkshireEveningPost.

🐝 A couple discovered their home had been turned into a giant *beehive* – after honey started dripping down the walls. 🐝 Kate Dempsey, 41, initially dismissed the dark patches as damp. 🐝 But the sweet smell made her reconsider and she pulled up the floorboards at home and found 6ft pieces of honeycomb!

Zveřejnil(a) ManchesterWorld dne Úterý 14. března 2023

Manželé si chtěli objednat služby specializované firmy, aby se nechutného nálezu zbavili. Jenže by je to vyšlo na 10 000 liber, což je v přepočtu asi 300 tisíc korun, a to si nemohli dovolit. Dempseyovi proto požádali o pomoc přátele.Stále jsme nacházeli další plástve, med a včely. Nebralo to konce. Z podlahy vylézali červi. Bylo to nechutné. Dokážete si představit ten nepořádek,“ dodala Kate. Rodina s partou pomocníků odklízela spoušť čtyři týdny.

Co říkáte na to, co rodina objevila v domě?

Diskuze Vstoupit do diskuze
100 lidí právě čte
Zobrazit další články