Princ William vyšel ven s pravdou o zdravotním stavu Kate a zaskočil tím celou zemi

Podle lidí blízkých královské rodině je možné, že se princezna z Walesu už nikdy nevrátí do role, v níž ji lidé byli zvyklí vídat před tím, než onemocněla rakovinou.

Princezna z Walesu Kate i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

O zdravotním stavu Kate Middleton (42), která už několik měsíců statečně bojuje se zákeřnou nemocí, královský palác mlčí. O to víc se rojí spekulací o tom, že na tom není příliš dobře a drastickou léčbu špatně snáší. Princezna se neobjevuje na veřejnosti a podle televize BBC, která se odkazuje na zprávy Kensingtonského paláce, je zcela nepravděpodobné, že by se v nejbližší době mohla vrátit ke královským povinnostem.

Zákeřná nemoc královskou rodinu sblížila

Jisté je jen to, že princezna z Walesu prochází nejsložitějším obdobím svého života. Nablízku má milujícího manžela prince Williama (41), který je její největší oporou. Zdroje z okolí královské rodiny tvrdí, že je zákeřná nemoc víc sblížila. „Znovu se spojili a nyní si jsou bližší než kdy předtím,“ cituje svůj zdroj web NewYorkPost.

Na veřejnosti se Kate neobjevila od své lednové operace břicha. Následně se totiž od lékařů dozvěděla krutou diagnózu, která ji šokovala. Léčbu zahájila neprodleně. Jaký typ rakoviny princezna má, není jasné. Přestože chemoterapie je náročná a vyčerpávající, před svou malou dcerou Charlotte a syny Georgem a Louisem se prý Kate snaží tvářit statečně.

Do role, kterou zastávala, se možná nevrátí

Princezna z Walesu se stoprocentně zaměřila na své uzdravení. Nezúčastnila se červnové svatby blízkého rodinného přítele vévody z Westminsteru Hugha Grosvenora. A neodjela se svým manželem ani na setkání s veterány z druhé světové války do Francie, kde se konal vzpomínkový ceremoniál připomínající 80. výročí vylodění v Normandii. Prince se jeden z účastníků zeptal, zda se stav Kate lepší. „Ano. Byla by tu dnes ráda,“ cituje odpověď Williama server ABC.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený The Prince and Princess of Wales 👑 (@royalfamilyy.fan)

Britskou veřejnost informovala princezna z Walesu o tom, že jí byla diagnostikována rakovina, letos v březnu. Od té doby se stáhla do ústraní. Jak to bude s jejím návratem ke královským povinnostem, je velmi nejisté. Letos k tomu zřejmě nedojde. „Princezna se možná už nikdy nevrátí do role, v níž ji lidé viděli dříve. V současné době přehodnocuje, čeho bude schopna se ujmout,“ řekl webu NewYorkPost jeho zdroj blízký královské rodině.

Co si myslíte o tom, co prožívá královská rodina?

Diskuze Vstoupit do diskuze
124 lidí právě čte
Zobrazit další články