Blízký přítel princezny Diany zaskočil veřejnost svým vyjádřením: „Kdyby tehdy neposkytla ten rozhovor, ještě by žila“

Dle nové informace mohla princezna Diana ještě žít. Za její smrt totiž pravděpodobně může rozhovor, který poskytla.

princezna Diana i Zdroj fotografie: John Mathew Smith / Creative Commons / CC BY-SA
                   

Okolnosti smrti úžasné princezny Diany jsou a pravděpodobně stále budou zahaleny tajemstvím. Přestože neustále vyplývají na povrch nové informace, nikdo nemůže s jistotou tvrdit, zda dotyční mluví, či nemluví pravdu. V nedávné době však jeden z velmi blízkých přátel princezny z Walesu šokoval veřejnost svým tvrzením. Mohla Diana opravdu ještě žít?

Její smrt zasáhla širokou veřejnost

Smrt princezny Diany, od které letos uplyne již sedmadvacet let, zasáhla celý svět. Nejen její rodina, blízcí a přátelé, ale i obyčejní lidé, kteří obdivovali její skutky a názory, truchlili a zahalili se do smutku. Proč musela zemřít? Byla to skutečně jen nešťastná náhoda, nebo se spekulace ohledně plánované vraždy někdy potvrdí? Má s tím opravdu něco společného rozhovor, který poskytla, a snímek z něho pořízený byl sdílen i na Instagramu? Na tyto otázky bohužel stále neexistuje jednoznačná odpověď.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený The Standard (@evening.standard)

Nedávno však Simone Simmsonová, blízká přítelkyně princezny Diany, v poskytnutém rozhovoru šokovala svým vyjádřeným názorem. Reagovala na podvodem vynucený rozhovor vedený britským bývalým reportérem Martinem Bashirem, v němž se Diana velmi otevřela. Mluvila o svých duševních problémech, ukázala svou zranitelnost a zmínila mnoho dalších skutečností, které mezi veřejností způsobily velký rozruch. Jeho část byla zveřejněna také na YouTube.

Zemřela kvůli poskytnutému rozhovoru

Simone si je jistá, že kdyby tenkrát její přítelkyně Diana rozhovor neposkytla, mohla zůstat naživu. Tvrdí, že právě kvůli ošemetným informacím, s nimiž se reportérovi svěřila, se poté odehrála tragická nehoda, při níž princezna z Walesu zemřela. Věří, že ve skutečnosti bylo vše předem naplánováno. A rozhodně není jediná, spousta lidí je totiž stejného názoru.

Princezna Diana byla pro mnohé velkým vzorem. Obdivovala ji široká veřejnost, a to nejen pro její názory, ale především kvůli její lidskosti, milému vystupování a chování, které mohlo být trnem v oku ostatním členům královské rodiny. Přestože trpěla duševními problémy, snažila se s nimi bojovat, ovšem ne vždy se jí to dařilo. Bohužel mnohé rány jí zasazovali nejbližší. Větu, která jí ublížila a vyřkl ji princ Charles, jsme na DámskémDeníku již prozradili.

Co si myslíte o smrti princezny Diany?

Diskuze Vstoupit do diskuze
55 lidí právě čte
Zobrazit další články