Koupila si kabelku na pouti, až doma ale objevila nechutné překvapení, které se skrývalo uvnitř. „Málem jsem se pozvracela“

Když mladá žena zahlédla u stánku s koženými a koženkovými věcmi krásnou kabelku, nenapadlo ji, že si domů odnese mnohem víc, než si ve skutečnosti chtěla koupit.

bleší trh i Zdroj fotografie: Freepik
                   

Zdánlivě výhodné koupě nejrůznějšího zboží, které se dá pořídit v bazarech, na tržištích nebo u stánkařů na poutích a festivalech, mohou mít svá úskalí. Přesvědčila se o tom žena, které padla do oka krásná kabelka. Až doma ale nová majitelka zjistila, co si ve skutečnosti pořídila. Byla tak znechucená, že se málem pozvracela.

Koupila si hezkou kabelku u stánku

S nechutným zážitkem se na sociálních sítích svěřila Paloma Rodríguezová. „Byla jsem v šoku. Málem jsem umřela hnusem a pozvracela se. Fuj,“ cituje mladou ženu server Crónica. Když byla s kamarádkou na pouti, zaujal ji tam stánek s taškami, peněženkami, rukavicemi, bačkorami, náramky, náhrdelníky a dalším koženým a koženkovým zbožím.

Šéf mu nechtěl zaplatit za práci, a tak se pomstil: Kuchař v restauraci vypustil 20 švábů

Na první pohled se zamilovala do jedné z kabelek. Okamžitě se rozhodla, že si ji koupí. K rychlému rozhodování přispěl i fakt, že kabelka byla za příznivou cenu, uvedl server. Nadšená novopečená majitelka si svůj úlovek hrdě přinesla domů. Netušila však, že si ve skutečnosti nekoupila pouze apartní tašku.

Uvnitř kabelky bylo hnízdo švábů

Když Rodríguezová vyndala z kabelky papíry, kterými byla vycpaná, aby hezky držela tvar, vylezl z ní i odporný brouk. Zhnusená žena se rozhodla, že kabelku raději pořádně vyčistí, než ji bude používat. Při praní se ale stalo něco, co ji zcela ochromilo. „Uvnitř bylo hnízdo švábů. Nemůžu tomu uvěřit, že jsem si je přinesla domů, aby mi to tady mohli zamořit,“ uvedla šokovaná majitelka kabelky.

@palomarodriguuez CASI ME MUER 0 #sucio #feria ♬ Cena Engraçada e Inusitada – HarmonicoHCO

Z nepříjemného incidentu natočila video, které zveřejnila na svém tiktokovém profilu @palomarodriguuez. Je na něm vidět, jak žena do kabelky napouští vodu. „Musela jsem se toho hmyzu nějak zbavit. Naplnila jsem tašku vodou, abych ty brouky zabila, a pak použila i bělidlo, abych ji vydesinfikovala. Málem jsem umřela hnusem, když všechny ty potvory začaly vylézat ven,“ svěřila se Rodríguezová s tím, že u pokoutných prodejců už nakupovat nebude.

Co říkáte tomu, že kabelka byla plná švábů?

Diskuze Vstoupit do diskuze
125 lidí právě čte
Zobrazit další články