Svědek způsobil trapnou situaci, když se s hosty podělil o zážitek s novomanželi: Kdysi je nachytal přímo při aktu

Historky, které o novomanželích vyprávějí na svatební hostině svědkové, bývají dojemnou třešinkou na dortu. V případě skotského páru ale bratr ženicha prozradil víc, než by chtěli.

i Zdroj fotografie: iStock
                   

Svatební den je pro nastávající novomanžele úžasnou událostí, na kterou vzpomínají do konce života. Řeknou si své ano před nejbližšími a pak společně zamíří na hostinu, kde sňatek všichni velkolepě oslaví. Tradiční součástí bývají i projevy, které většinou pronášejí svědci novomanželů. Od nejbližšího člověka, který stojí nevěstě a ženichovi na svatbě po boku, se očekává spíš dojemná řeč. Jeden svědek se ale na svatbě svého bratra zaběhlých zvyků moc nedržel.

Svědek vyprávěl, jak načapal novomanžele

O výběru svatebního svědka mívají snoubenci celkem rychle jasno. Je to ten nejbližší přítel, se kterým má člověk silné pouto někdy i od dětství. Přesně takové, jaké se svým bratrem Derekem měl i novomanžel Gary Currier ze skotského Perthshiru. Po obřadu společně s novomanželkou Kirsty uspořádali velkolepou recepci. Podle tradice na ní ženichův bratr pronesl řeč. Jeho překvapivý výstup zaskočil svatebčany a stal se hitem internetu.

Svatebčané, včetně novomanželů, zřejmě očekávali nějakou dojemnou řeč o tom, jak spolu bratři vyrůstali, jak se mají rádi, jaký je ženich skvělý člověk, krásná nevěsta je pro něj ta pravá a pár má štěstí, že se našel. Namísto toho se svérázný Derek rozhodl překvapivě vyprávět zábavnou historku z úplně jiného soudku. Hostům se svěřil s příběhem, jak se ocitl v trapné situaci, když načapal novomanžele o Vánocích v poněkud indiskrétní situaci.

Komínem by se v té poloze neprotáhla

Ženichův bratr zavzpomínal, jak jednou o Vánocích sešel po schodech z patra dolů do obýváku. Ani se nestihl rozkoukat a už schytal od maminky pohlavek. Co jsem ti říkala o tom, že si sem nemáš nikoho vodit? řekla mi máma a já jsem jí odpověděl: O čem to mluvíš, mami? Já jsem byl celou noc sám ve své posteli, vyprávěl svatebčanům Derek. Později se ukázalo, že ve skutečnosti někdo cizí noc v domě Currierových opravdu strávil.

@weareoneweddingfilms Is there a better Scottish Bestman speech than this belter?? #brother #bestman #scottishbestman #scottishbestmanspeech #fyp #foryou #bestmanspeech #funnyweddingmoment ♬ adore u – Fred again.. & Obongjayar

Jenže to nebylo u Dereka. Někoho si domů přivedl Gary. „Jsme v obýváku, rozbalujeme nějaké dárky, já, máma a táta, a slyšíme nějaký šramot ze shora. Tak jdu nahoru po schodech, otevřu Garyho pokoj a tam leží Kirsty. Nohy má prostě do véčka. V téhle poloze by se určitě neprotáhla komínem. Veselé Vánoce Kirsty,“ rozparádil se při proslovu, který provázel smích, bratr ženicha. Novomanželé byli zjevně zaskočení, ale historka, na kterou by zřejmě nejraději zapomněli, je pobavila.

Co říkáte historce, kterou svědek vyprávěl?

Zdroj: O2
Diskuze Vstoupit do diskuze
128 lidí právě čte
Zobrazit další články