Matka zjistila, že muž zneužívá její děti. Ve vzteku mu na pomstu uřízla pohlavní úd

Matka, která zjistila, že muž zneužívá její děti, se rozhodla vzít spravedlnost do svých rukou a tomuto muži se pomstít. Vysloužila si domácí vězení a následnou podmínku.

i Zdroj fotografie: Pixabay
                   

Pokud rodič zjistí, že jeho dítě bylo jakkoli zneužívané, nastane celá vlna negativních pocitů od vzteku, lítosti, sebeobviňování až přes nenávist a chtíč pomstít se. Každé takovéto zjištění je pro rodiče psychicky velmi náročné a málokterého mine pocit viny a vzteku vůči své osobě. Tato matka zjistila skutečnost, že muž pohlavně zneužívá její dítě. Nedokázala ovládnout vlnu vzteku, která ji zachvátila a rozhodla se muži pomstít. Žena držela muže pod zámkem a následně mu uřízla penis. 

iZdroj fotografie: Pixabay
Muž se na dítěti dopustil něčeho velmi ohavného

Vykonání pomsty pod vlivem marihuany

Matka uřízla penis mladému muži, příteli její dcery, kterého obvinila ze sexuálního zneužívání svého syna. Žena narozená v Indianapolis se k tomuto činu přiznala. Soud rozhodl o trestu 10 měsíců domácího vězení, po kterém následovala ještě 6 měsíční podmínka, při které musela nosit elektronický náramek. Kromě toho padlo u soudu ještě doporučení o tom, že by si matka měla najít svého terapeuta, který jí pomůže lépe zvládat záchvaty vzteku, které ji mohou překvapit i v budoucnosti. 

iZdroj fotografie: Pixabay
Když se to žena dozvěděla, rozhodla se pro pomstu

Žena u soudu přiznala také to, že pomstu vykonala pod vlivem marihuany. Soudu vylíčila i skutečnost, jak se celá událost seběhla. Jako první šla matka do domu svých přátel. Tam jednoho z nich požádala, aby mladíka vzali jako rukojmího. Tato žena mu následně vyhrožovala smrtí. Později však svou výhružku maličko zmírnila a muž dostal téměř ultimátum, při kterém měl na výběr buď penis, nebo život. Muži tak nezbylo nic jiného než souhlasit s tím, že mu žena uřízne penis řezačem. Po tom, co žena muže držela tři hodiny v zajetí, mu tedy uřízla penis a vysloužila si trest zmíněný výše. Muž byl odvezen do nemocnice, kde mu zranění ošetřili.

iZdroj fotografie: Pixabay
Žena muži udělala podobně hroznou věc. Uřízla část jeho těla

Chraňte své děti před sexuálním zneužíváním

To, co může velmi dobře pomoci předejít zkušenostem se sexuálním zneužíváním, je samozřejmě komunikace. Mluvte se svými dětmi, když se k něčemu přiznají, nevyšilujte, naučte se ovládat a veďte děti k tomu, že vám mohou kdykoli cokoli říct.

Musíte si s nimi vypěstovat takový vztah, při kterém se nebudou bát svěřit se vám, Mnohé děti si drží spoustu takových tajemství a jejich důvodem je právě strach z rodičů a trestů, které budou následovat. Je jasné, že dětem nemůže vždycky všechno procházet, ale je velmi důležité, aby věděli, že ať už za vámi přijdou s čímkoli, pomůžete jim, nebudete pouštět ven vztek, ale všechno jim pomůžete v klidu vyřešit. Když tohle bude dítě vědět, nebude mít důvody mít před vámi tajnosti. 

iZdroj fotografie: Pixabay
Pro svůj čin musela i žena k soudu

Další, co byste měli udělat, je nezdráhat se rozhovorům o intimitě a sexualitě. Děti jsou přirozeně zvídavé, využijte toho a neostýchejte se. Je velmi důležité, aby děti věděly, které dotyky jsou mezi přáteli normální, a co už je přes čáru. Také by měly vědět, že je velmi důležité umět říct „ne“. Když něco nechtějí, měly by umět odmítnout, dát najevo, že se jim to nelíbí, a to platí i u nepříjemných doteků či nechtěných polibků.

Zdroj: DailyNews 
Diskuze Vstoupit do diskuze
76 lidí právě čte
Zobrazit další články