Agáta má v plánu další plastiky, fanoušci ji ale prosí, aby to nedělala. „Jste nádherná matka, tohle nemáte zapotřebí,“ komentují

Ani na dovolené nezapomíná influencerka zásobovat fanoušky svůdnými snímky v plavkách a provokativními komentáři. Našpulené rty ale fanoušky ani trochu nenadchly.

Agáta Hanychová se slunečními brýlemi na hlavě i Zdroj fotografie: Nextfoto
                   

Rodinka influencerky Agáty Hanychové (38) a mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (54) tráví dovolenou v jeho luxusní rezidenci v jihošpanělském letovisku Marbella. Bývalá modelka ale nezapomíná na své fanoušky a zásobuje je snímky ze svého soukromí. Nechybí mezi nimi ani tradiční pózy v plavkách s typicky našpulenými rty. Proč se nepochlubit, když už se někdejší modelka nechala opakovaně vylepšit s pomocí estetické medicíny.

Influencerka půjde na úpravu víček i rtů

Do slunné Andalusie odjela trojnásobná matka také se všemi svými ratolestmi. Pobyt v magnátově sídle u moře si užívá syn Kryšpín (11), kterého má bývalá modelka s hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou, dcera Mia (5), jejímž otcem je herec Jakub Prachař, a samozřejmě nejmladší dcera Rozárka (3 měsíce), kterou má se Soukupem. Z dovolenkových fotografií je většina příznivců influencerky nadšená.

Hanychová je proslulá jistým druhem provokatérství. Ani během dovolené nenechala své fanoušky v klidu. Její příspěvek, kde se vyfotila v plavkách na písečné pláži a s pořádně našpulenými rty, doprovodila komentářem, který způsobil pozdvižení. Na víčka půjdu, na botox taky,“ napsala mimo jiné na svém instagramovém profilu a připojila hashtag s frází: vrásky z lásky. Vzhledem k tomu, že v minulosti se influencerka už svěřila do péče estetických lékařů, je zřejmé, že další úpravy myslí vážně.

Našpulené rty fanoušky vytáčejí

Na snímku v plavkách vypadá trojnásobná matka opravdu skvěle. I proto zřejmě její plán, že si nechá udělat plastické zákroky, fanoušky ani trochu nenadchl. „Agátko, zůstaňte prosím přírodní. Vážím si vás za to, že nejste plastiková jako všechny,“ napsala jedna z příznivkyň bývalé modelky. „Krásná, ale proč pořád ty kachní rty? Zajímalo by mě, jestli se umíš usmát i normálně,“ uvedl další diskutující.

Právě rty, které si v minulosti nechala Hanychová upravit, její příznivce vytáčí už nyní. „Trochu trapný špulení, až ošklivý,“ uvedl jiný z fanoušků. „Agátko, jste velmi krásná, ale proč proboha pořád špulíte ty rty, potom vypadáte jako kapr. Postavu máte nádhernou,“ přidal se další. Pokud někdejší modelka má v úmyslu jít na plastiku, měla by prý zvážit jinou úpravu. „Ať vám dofouknou mozek. Pak nás přestanete děsit tím věčným komickým špulením,“ doporučil jiný z diskutujících.

Před dovolenou se objevil únavový syndrom

Lékařskou péči potřebovala influencerka už před odjezdem na dovolenou. Ukázalo se, že zvládnout péči o miminko a jeho dva starší sourozence, zabezpečit chod domácnosti a věnovat se pracovním povinnostem není hračka. Vyčerpaný organismus začal vypovídat službu. „Na těle mám vyrážku, se kterou jsem byla na kožním, a prý je to únavový syndrom,“ svěřila se fanouškům. Imunita jí začala kolabovat a Hanychová navíc ztratila mateřské mléko.

Co si myslíte o estetických zákrocích?

Diskuze Vstoupit do diskuze
77 lidí právě čte
Zobrazit další články