Top 5 střihů kalhot na léto: trendy, které byste měli znát v roce 2023

Slunce svítí, dny jsou delší a ve vzduchu je cítit lehkost a bezstarostnost. Ano, léto je v plném proudu! Je to ideální čas obnovit svůj šatník a začít nosit lehké a vzdušné kalhoty. Dnes pro vás představujeme pět nejmodernějších střihů kalhot pro léto 2023, které se hodí do každé situace. Zjistěte, které z nich nejlépe ladí s vaším stylem.
i Zdroj fotografie: Pexels
                   

Kalhoty Culottes

Tyto elegantní kalhoty s širokými nohavicemi, které končí v půli lýtka, jsou absolutní must-have tohoto léta. Jejich volný střih je pohodlný a vzdušný, ideální na horké dny. Navíc culottes lze snadno kombinovat jak s formálními, tak s každodenními prvky šatníku.

Ve večerních outfitech zkuste je kombinovat s topem na ramínka a sandály na podpatku. Tato kombinace vytváří elegantní look, vhodný na večeři nebo setkání s přáteli. Pokud hledáte outfit na každý den, volná košile a tenisky jsou ideálním doplňkem k culottes.

Lněné Kalhoty

Dámské lněné kalhoty jsou jedním z nejuniverzálnějších prvků letního šatníku. Jsou lehké, vzdušné a elegantní, a jsou ideální jak na pláž, tak na neformální setkání s přáteli. Přírodní vlákna lnu dělají tyto kalhoty mimořádně pohodlnými, i během těch nejteplejších dnů.

Pro volný, ale elegantní look, zkuste je kombinovat s lněnou košilí v kontrastní barvě a sandály. Pokud hledáte formálnější outfit, zkuste je nosit s hedvábným topem a jemnými podpatky. Lněné kalhoty jsou nesmírně univerzální a mohou sloužit jako základ mnoha outfitů, které vydrží výzvu horkých dnů.

High-Waist Wide Leg Jeans

Jeany s vysokým pasem a širokými nohavicemi se vracejí v plné síle! Tento model, který byl populární v 70. letech, dodává retro atmosféru každému outfitu. Jejich široký střih zdůrazňuje postavu a dodává pohodlí.

Pro běžný den je zkuste s krátkým topem a botami na platformě. Tato kombinace připomíná boho styl, který je pohodlný a volný, ale stále módní. Pro formálnější příležitost dokonalou kombinaci s těmito džínam vytvoří elegantní halenka vložená dovnitř a sandály na podpatku.

Kalhoty Joggers

Joggers, také známé jako teplákové kalhoty, už nejsou jen pro ty, kteří milují sport. Nyní jsou klíčovým prvkem módního šatníku. Nabízí pohodlí tepláků, ale vypadají stylověji a elegantněji.

Vyberte si lehké lněné joggers a zkombinujte je s bílým tričkem a teniskami. Vytvoříte volný, ale stylový vzhled na každý den. Pro sofistikovanější vzhled je zkuste nosit s košilí a mokasínami.

Kalhoty Capri

Klasické a vždy elegantní kalhoty capri se vracejí na módní scénu! Tyto kalhoty, které sahají do půli lýtka, jsou ideální na teplé dny. Navíc jejich jemné střihy odhalují kotníky, což dodává kouzlo každému outfitu.

Zkuste je kombinovat s volnými topy a balerínami pro neformální, dívčí eleganci. Nebo, pro kontrast, je zkuste kombinovat s výraznými pantoflemi a jednoduchou, ale sofistikovanou košilí s uvazováním na dekoltu. V každém případě kalhoty capri dodávají nádech třídy a neformální eleganci každému vzhledu.

Diskuze Vstoupit do diskuze
120 lidí právě čte
Autor článku

Marek Motyčák

Zobrazit další články