Rodiče odmítli zaplatit letenku za svého malého syna. Nechali ho proto na letišti a chtěli odletět sami

Nic netušícím rodičům bylo oznámeno, že za syna musí zaplatit samostatný lístek do letadla. Po krátké dohodě syna nechali u přepážky a odešli do letadla.

i Zdroj fotografie: iStock
                   

Mít dítě je jedna z nejkrásnějších věcí, které se v životě mohou stát. Musíme si ale přiznat, že návyky se mění. Často je těžké rozhodnout se, kam s osobním životem po dítěti dál, do jaké míry je možno dítě opustit a vydat se někam pouze s partnerem. V takové chvíli je důležité umět vše zorganizovat, a pokud není možné vzít dítě s sebou, musíte požádat prarodiče nebo jiné osoby o hlídání.

Tento pár na to šel svérázně

Očividně to není něco, na co mysleli tito rodiče. Ti dva se rozhodli uspořádat si s dítětem výlet letadlem, ale jakmile dorazili na letiště a zjistili, že měli zamluvit letenku i pro malého, spustila se rodinná debata. Aféra se odehrála na letišti Ben-Gurion v Izraeli, kde se pár s belgickými pasy chystal nastoupit do letadla, které je mělo odvézt zpět do Bruselu.

Oznámili jim, že bez lístku nejede

Jakmile nastal čas jejich odbavení, oba předložili své lístky a byli si jisti, že syn žádný nepotřebuje. Personál letecké společnosti Ryanair je ale informoval, že dítě potřebuje na let také letenku. Rodiče se na sebe zmateně podívali a oba se navzájem ujistili, že nic takového se po nich nemůže požadovat. Zaměstnankyně u pásu je ale ujistila, že bez lístku dítě na palubu nepřijmou.

Rodiče se shodli na východisku

Pár to nenechal být a začal se s ženou hádat. Ta ale byla neoblomná. Po soukromé konzultaci učinili oba drastické rozhodnutí: protože neměli v úmyslu koupit pro svého syna další letenku, rozhodli se ho nechat na letišti a čelit dalším kontrolám sami. Naštěstí si opuštěného kočárku všimli zaměstnanci letiště a okamžitě zavolali policii, která rodiče zastavila.

iZdroj fotografie: Depositphotos

Policie musela zasáhnout

Podle toho, co po celém incidentu řekli přítomní, se rodiče okamžitě vrátili a své dítě si od nich vzali zpět, ale to už si jejich podivného aktu všimla policie, která musela prošetřit důvod jejich nevysvětlitelného chování. Jistě, přijet pozdě na letiště, riskovat, že zmeškáte let, a najednou slyšet, že musíte zaplatit další letenku, to všechno byl nepříjemný sled událostí. Ale rozhodnout se kvůli tomu nechat své dítě opuštěné v kočárku na letišti se zdá být více než přehnané.

Jak byste se zachovali, kdybyste spatřili opuštěný kočárek?

Zdroj: DailyMail
Diskuze Vstoupit do diskuze
149 lidí právě čte
Zobrazit další články