Čtyři dívky na jízdních kolech udělaly pro postup maximum. Dokonce riskovaly život

Speciální soutěžní skupina ohromila porotce i diváky talentové soutěže. Potřebovala k tomu pouze čtyři jízdní kola a originální choreografii.

i Zdroj fotografie: S vědomím FTV Prima
                   

Porotci Jakub Prachař, Diana Mórová, Lucie Bílá a Jaro Slávik netrpělivě očekávali vystoupení dalších soutěžících v populární soutěži jménem Česko Slovensko má talent. Na pódium přijely čtyři dívky na jízdních kolech. Společně tvoří skupinu, která nese název Act 4 Slovakia. Její členky mají v rozmezí od patnácti až do čtyřiadvaceti let. Vše začalo společnou jízdou v kruhu.

Prvky ve dvojicích

Porotci se zpočátku netvářili příliš nadšeně a ohromeně. Celé vystoupení podkreslovala nahrávka s dramatickou melodií. Všechny soutěžící měly na sobě pouze černé oblečení, které se skládalo z tílka a legín. Vše doplnily černé tenisky a rozpuštěné vlasy dívek. Později však přišel moment, který nadzvedl ze židle nejprve porotkyni Lucii Bílou.

iZdroj fotografie: Depositphotos

Skupina slečen se nejprve přesunula celým tělem na jednu stranu kola, šlapaly pouze jednou nohou. V příští minutě již všechny stály na řídítkách. Dalo by se říci, že naplno zahájily svou předem připravenou choreografii, avšak akrobatickými kousky riskovaly život. Nechyběly například prvky ve dvojicích, kdy se soutěžící točily proti směru hodinových ručiček pouze na zadních kolech svých jízdních kol.

Sólo piruety

Následně tvořily další choreografické prvky již ve čtyřech. Společně se na pódiu spojovaly do různých útvarů a figur. Všichni porotci sledovali skupinu s napětím a nadšením v očích. Diváci po celou dobu nepřestávali tleskat a skupinu dívek podporovat. Slečny představení zakončily sólo piruetami a seskočením ze svých kol. Sklidily mohutný potlesk a skandování.

Od porotců si vysloužily jednoznačný postup bez jediného zaváhání. Jakub Prachař k vystoupení řekl: „O prázdninách na vesnici, kdo se naučil jezdit po zadním kole, tak byl v podstatě největší frajer. Ale mít holku, která tento trik umí, to si nedokážu představit. To bych byl rovnou králem celé vesnice.“ Prémiové díly soutěže můžete sledovat na Primě každou sobotu od 20:15.

Jaký máte na vystoupení názor?

Diskuze Vstoupit do diskuze
117 lidí právě čte
Autor článku

Klára Stružová

Zobrazit další články