Zvláštní příběh osudové lásky

Lidský osud má zřejmě občas smysl pro humor. Své o tom vědí i Ed a Heidi, kteří se do sebe zamilovali během studií na vysoké škole. Co ovšem netušili bylo, že jejich společný příběh sahá mnohem dále do minulosti.

i Zdroj fotografie: Pixabay
                   

Ed a Heidi se seznámili během vysokoškolských studií v Londýně. Shodou okolností bydleli ve stejném domě a Ed jednoho dne potřeboval vysušit oblečení a sušička v jeho bytě ještě nebyla v provozu, tak požádal o pomoc sousedku, kterou byla Heidi.

i

Z krátkého rozhovoru se nakonec vyvinul vztah natolik silný, že se po nějaké době rozhodli vzít. Co ovšem nečekali byla reakce rodičů, především tedy Heidiny matky, jíž Ed neustále připadal povědomý.

iZdroj obrázku: PxHere
Osudy dvou lidí se znovu spojily

Seznamování s rodiči s nečekaným výsledkem

Po několikaleté známosti se Heidi s Edem zasnoubili a následovalo seznámení obou rodin. Přestože vše probíhalo ve velmi pozitivním duchu, měla matka budoucí nevěsty neustále pocit, že Eda již někde viděla. Po několik společných večeřích se nakonec vzpomněla na starý příběh z dovolené, kdy se tenkrát šestiletá Heidi kamarádila s chlapcem jménem Ed.

i

Po dobu dvou týdnů byli nerozluční a z dovolené se zachovalo několik fotografií, na kterých byly děti spolu. Vzpomínka jí nedala spát a neustále přemýšlela, zda právě tento mladý muž není tím chlapcem, na kterého již téměř zapomněli.

Fotografie ze starého alba

Po jedné ze seznamovacích večeří se Heidina matka nakonec rozhodla vyhledat staré fotografie a srovnat kloučka z nich s budoucím manželem své dcery. A jak se ukázalo, byl to skutečně on. Obě rodiny strávily to léto dovolenou v tureckém městě Gumbet, kde se děti sblížily. Poté se však již nesetkaly, přestože rodiny žijí v Anglii. Trvalo to tedy dalších 20 let, než si k sobě našly opět cestu.

i

Tato zvláštní osudovost oba mladé lidi jen utvrdila v tom, že jejich druhé seznámení nebylo náhodou, ale že se jednalo o výsledek dlouhé cesty, během níž se oba vzájemně hledali. Dnes tvoří znovu nerozlučný milující se manželský pár, který se těší na společnou budoucnost a na spoustu krásných let, které je bok po boku čekají.

iZdroj obrázku: Pixabay
Téměř na sebe zapomněli. Potom se všichni znovu setkali
Diskuze Vstoupit do diskuze
133 lidí právě čte
Zobrazit další články