Máte doma všechny klíčové kousky zimního šatníku?

i Zdroj fotografie: Pixabay
                   

Zima klepe na dveře a s ní přichází také změna šatníku. S nízkými teplotami samozřejmě přichází období svetrů a hřejivých dek. Bez toho si jistě nikdo z nás nedokáže zimu ani představit. Existují ovšem základní kousky, které nesmí chybět v šatníku nikoho z nás, když začnou teploty padat k bodu mrazu. Máte je doma všechny, nebo musíte ještě nějaké doplnit?

Svetry a mikiny

Některé kousky musíte mít samozřejmě během celého roku. Kolekce pánských triček nebo dámských halenek se vám bude hodit neustále. V zimě ji ale musíte doplnit něčím, co vás zahřeje. A není nic lepšího, než měkký a hřejivý svetr. Po ruce byste jich měli mít hned několik, aby se vám nestalo, že budete muset někam vyrazit bez něj. Hodit se vám budou:

  • do práce,
  • na doma,
  • na svařák s kamarádkou při adventních trzích.

Ne každý má ovšem rád svetry. To samozřejmě neznamená, že musíte celou zimu mrznout. Pořiďte si kvalitní pánské mikiny a můžete je nosit na běžné nošení (pro pány) nebo jako oversize zahřátí (pro dámy). Mikiny jsou často praktičtější, protože se s nimi lépe vejdete pod kabát, takže byste měli mít po ruce minimálně jednu. V případě, že je máte rádi, pořiďte si jich pochopitelně více.

Teplé boty a stylová parka

Boty s pořádným kožichem jsou naprostou samozřejmostí. Bez nich nemůžete v zimě vyjít z domu. Na stylu přitom nezáleží. Vyberte si ten, který vám sedí nejlépe. Hlavně, aby vám bylo teplo. S tím souvisí i kabát nebo stylová parka s huňatou kapucí. Hodí se do kanceláře i na rande, budete se v ní cítit pohodlně a navíc vám bude nádherné teplo. Tohle vám v šatníku nesmí chybět!

Šála do každého počasí

Šály můžete přizpůsobit teplotám již od podzimu. Slabší se budou hodit na chladnější dny na podzim nebo teplejší během zimy. Na druhou stranu pletené, vlněné a hřejivé šály musí být nezbytností každého šatníku, a to dámského i pánského. Pořiďte si jich hned několik a můžete je během zimy měnit podle toho, jakou budete mít zrovna náladu.

Diskuze Vstoupit do diskuze
126 lidí právě čte
Autor článku

Lucie Vágnerová

Zobrazit další články