Děsivá operace dívky, která si udělala výlet na elektrické koloběžce. Už má za sebou 4. operaci, sdílením chce varovat ostatní

Žena mohla po nehodě na elektrokoloběžce přijít o nohu. Nyní chce všechny varovat, a tak sdílí fotografie na sociálních sítích.

i Zdroj fotografie: iStock
                   

Jedna z mnoha fotografií na instagramu uživatelky Suzanne Aabel ukazuje, že si po jízdě na elektrické koloběžce zlomila obě nohy a dost možná o jednu z nich přijde. Nyní se snaží ukázat ostatním, jak správně tuto koloběžku používat, proto své fotky z nemocnice stále sdílí na svých sociálních sítích. Ne vždy totiž lidé jezdí tak, jak by měli.

Stala se jí ošklivá nehoda

Suzanne sama o sobě říká, že vždy byla nebojácná a do všeho šla po hlavě. To byl vlastně i důvod, proč si pořizovala elektrickou koloběžku. Auto už ji tolik nebavilo a tento stroj se jí opravdu hodně líbil. Rozhodně však netušila, že kvůli němu a své rychlosti může přijít o život. Tato noční můra začala 9. května, když Suzanne jela domů z práce. Nasedla na svou elektrokoloběžku a vyjela.

Na cestu vyrazila z nádraží Jernbanetorget v Oslu a ve chvíli, kdy musela přejet železniční přejezd, nezvládla řízení. Nejdříve prý jela opravdu pomalu, ale musela trochu zvýšit rychlost, aby mohla hladce přejet koleje. Jenže potom ztratila kontrolu nad rychlou elektrokoloběžkou a přední kolo se jí zaseklo v mezeře. Jela v kluzkých botách, a tak ze stroje spadla. Po pár sekundách už viděla, v jakém stavu jsou její nohy.

Chce varovat ostatní

Zavolala si sanitku, jež ji rovnou odvezla do nemocnice. Prvním příspěvkem na jejím profilu byla fotka, ke které napsala popisek o tom, jak ukrutná bolest ji provázela. Také popsala závažnost svého zranění. Měla totiž otevřenou zlomeninu, kdyby se tato nehoda stala daleko od nemocnice, mohla by o jednu nohu přijít. V nemocnici bude muset být velmi dlouho. Už ji operovali dvakrát, protože existuje možnost, že kosti srostou špatně.

Suzanne nemůže dělat nic jiného než ležet. Na svém instagramu se snaží všechny varovat a říct jim, jak nebezpečná může být jízda na elektrické koloběžce. Každý, kdo ji používá, by měl být opravdu opatrný a rozhodně by neměl jezdit moc rychle. Ve velké rychlosti je totiž velmi těžké ji ovládat. Suzanne může být ráda, že jí nemuseli amputovat ani jednu nohu a že je z toho nejhoršího snad venku.

Jaký máte názor na elektrické koloběžky?

Zdroj: DailyMail
Diskuze Vstoupit do diskuze
76 lidí právě čte
Autor článku

Aneta Kalasová

Jsem redaktorka s bohatými zkušenostmi a vášní pro žurnalistiku a lifestyle. Můj odborný přístup a kreativita přinášejí na web DamskyDenik.cz inspirativní články a hluboké náhledy na aktuální témata. Svým poutavým psaním oslovuji čtenáře a motivuji je k aktivnímu a smysluplnému životnímu stylu.

Zobrazit další články